Now You See Me

 Από τη μια η "ομάδα" με τους καλύτερους θαυματοποιούς στο κόσμο, από την άλλη μια επίλεκτη ομάδα του FBI και στη μέση...Πολλά, πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια και ένα κοινό που διψάει για θέαμα!!!

 Ο λόγος για την νέα ταινία των Boaz και Yakin Edward Ricourt, με την σκηνοθετική υπογραφή του Louis Leterrier (βλ.Τιτανομαχία) και ένα σύνολο πολύ καλών ηθοποιών να πλαισιώνουν τους γερο-λύκους μα μοναδικούς Morgan Freeman και Michael Caine. Η υπόθεση αφορά σε μια συμμορία αλα Ρομπέν των Δασών που χρησιμοποιούν την τέχνη των ψευδαισθήσεων ώστε να ληστεύουν τράπεζες στην μια άκρη του κόσμου ενώ ταυτόχρονα δίνουν παράσταση μπροστά σε κοινό...στην άλλη! Το αποκορύφωμα έρχεται όταν στο τέλος των παραστάσεων τα χρήματα από τις ληστείες,χαρίζονται απλόχερα στους ανυποψίαστους θεατές!

 Προφανώς και από μόνο του το στόρι που θέλει το χρήμα από τους λίγους να μοιράζεται απλόχερα στους αδύναμους πολλούς αποτελεί κράχτη, αν αναλογιστεί κανείς σε τι εποχές ζούμε. Ένα παραπάνω αν σε ενθουσιάζουν τα μαγικά κόλπα! Όταν σε αυτά δε προσθέσεις και την κοινωνική προσέγγιση της ταινίας, δε θέλει και πολύ σκέψη...Από 6 Ιουνίου στους κινηματογράφους...Καλή προβολή...!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger