Horrible Bosses

Ένα απελπισμένο τρίο, που έχει απηυδήσει, από την προκλητική συμπεριφορά των αφεντικών του, καταστρώνει σχέδιο εξόντωσης. Τίποτα, όμως, δεν πάει όπως το σχεδίασαν, και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να εμπλακούν σε καταστάσεις πολύ περίεργες και δυσοίωνες για το μέλλον τους.
  
 Ο Nick (Jason Bateman) έχει να αντιμετωπίσει ένα σαδιστή προϊστάμενο (Kevin Spacey) που του κάνει καψόνια ενώ τον έχει στο περίμενε για προαγωγή. Ο Kurt (Jason Sudeikis) υποχρεώνεται από το γλοιώδη διευθυντή του (Colin Farrell) να απολύσει από την επιχείρηση άτομα με αναπηρίες ή παχύσαρκους, απλά και μόνο επειδή τον ανατριχιάζουν. Ο Dale (Charlie Day) υπομένει μαρτυρικά τους εξευτελιστικούς εκβιασμούς της σεξομανούς αφεντικίνας του (Jennifer Aniston).

 Έτσι, οι τρεις κουφιοκέφαλοι αποφασίζουν να κάνουν τρεις φόνους, υπό τις οδηγίες του παράνομου Motherfucker Jones, γεγονός που οδηγεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
 Ενέργεια, χημεία, καλό timing και γενικά η αίσθηση της διασκέδασης στην ατμόσφαιρα, αυτά είναι κάποια από τα πολύ καλά σχόλια των κριτικών για το "Horrible Bosses" και δεν έχω κανένα λόγο να μην τα πιστέψω...Καλή προβολή...!







Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger