Harold & Kumar

Harold & Kumar Go to White Castle

 Δύο νεαροί συγκάτοικοι αρνούνται να πάρουν κάθε απόφαση για τη ζωή τους, δέχονται συνειδητά τον τίτλο των losers και επικεντρώνονται κυρίως στην χαρά του χόρτου. Η απόφασή τους να περάσουν ένα τυπικό βράδυ Παρασκευής καταναλώνοντας όσα περισσότερα White Castle hamburgers αντέξουν, παίρνει απρόσμενη τροπή. Πριν προλάβουν καλά καλά να το καταλάβουν, έχουν ήδη παγιδευτεί σε ένα επικό ταξίδι απίθανων στοχασμών και ακόμα πιο απίθανου ντελίριου, χάρη, φυσικά, στα άφθονα ναρκωτικά. Η διαδρομή τους δεν θα αργήσει να λάβει οργιώδεις διαστάσεις και να τεθεί εκτός ελέγχου. Ο πρωταγωνιστής της νεανικής κινηματογραφικής σειράς "American Pie", John Cho, και ο Kal Penn, γνωστός στο ενδιαφερόμενο κοινό από το "Malibu's Most Wanted", πρωταγωνιστούν σε αυτή την τυπική, αμερικανική "κωμωδία", υπό την καθοδήγηση του Danny Leiner, σκηνοθέτη του αντίστοιχου ύφους "Dude, Where's My Car?".

 Είναι η πρώτη από τις 3 ταινίες που πρωταγωνιστούν οι εν λόγω κύριοι. Η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει εφέ! Για όσους ψάχνουν να βρουν σκηνοθετικά τρικ ή πλοκή δεν θα κουραστούν πολύ, ούτε από αυτά έχει! Ο σημαντικότερος λόγος λοιπόν για να την δεις είναι το άφθονο γέλιο και τα απίστευτα σκηνικά που ζουν αυτοί οι δύο τύποι, που μοναδικός σκοπός τους είναι να φτάσουν στο "White castle" και να φάνε τα πολυπόθητα πεντανόστιμα μπέργκερς, που τόσο επιθυμούν!...Καλή προβολή...!


 




Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

 Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους προς το Άμστερνταμ, ο Χάρολντ και ο Κουμάρ συλλαμβάνονται ως ύποπτοι τρομοκράτες και οδηγούνται στις φυλακές του Γκουαντάναμο. Όμως, η παραμονή τους εκεί δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθότι θα καταφέρουν να αποδράσουν με σκοπό να «καθαρίσουν» το όνομά τους αλλά και να επαναδιεκδικήσουν τις αγαπημένες τους. Τώρα το αχτύπητο δίδυμο θα πρέπει να προσπαθήσει να ξεγελάσει την αστυνομία, να ξεφύγει από τις φατρίες και να «στρατολογήσει» τον βυθισμένο σε παραισθήσεις, Neil Patrick Harris...

 To απίστευτο δίδυμο ξαναχτυπά, με θανατηφόρες καταστάσεις άπειρου γέλιου και γκάφας! Ανακαλύπτουν πόσο δύσκολο είναι να ταξιδέψει ένας Ινδός και ένας Κινέζος, σε αμερικάνικο έδαφος, μετά τις γνωστές τρομοκρατικές επιθέσεις...ειδικά όταν πρόκειται για αυτούς τους δύο καμένους τύπους. Ο ακόμα πιο τραγικός Αμερικάνος "υπερ-πράκτορας", θα δέσει το σκηνικό...








A Very Harold & Kumar 3D Christmas

 Tο “A Very Harold & Kumar 3D Christmas” είναι η πρώτη διαφυλετική Χριστουγεννιάτικη μαστουρο-κωμωδία που βγαίνει σε 3D, και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία.
 Δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω την επιτυχία όταν τη βλέπω μπροστά μου.
Το A Very Harold & Kumar 3D Christmas του Todd Strauss-Schulson είναι μια θεότρελη φάρσα, με το δίδυμο του τίτλου σε ένα ξέφρενο ταξίδι στη Νέα Υόρκη παραμονή Χριστουγέννων σε αναζήτηση ενός δέντρου.
Αλλά πραγματικά, το στόρι είναι τυχαίο.
Πραγματικός star της ταινίας είναι όλα αυτά τα τρελά πράγματα που συμβαίνουν.
  
 Μαγικά τσιγαριλίκια, ένα μαστουρωμένο μωρό, έναν εξοργισμένο μαφιόζο (Elias Koteas, Dream House), ένα stop-motion τριπάκι, μια παράλογη φαντασίωση ληστείας σε εκκλησία και έναν Danny Trejo (Spy Kids: All the Time in the World) με Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ! Και ο Neil Patrick Harris, φυσικά, υποδυόμενος τον εαυτό του σε μια αυτο-παρωδική διάθεση για την καριέρα του.
  
 Σε μια guest εμφάνιση βλέπουμε και τον Ιησού Χριστό, του οποίου ο Πατέρας "…own's this place"...Kαλή προβολή...!







π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger