Stoker

 H India (Mia Wasikowska) ένα κορίτσι αρκετά κλεισμένο στον εαυτό του, βιώνει κατά την διάρκεια των 18ων γενεθλίων της, την απώλεια του πατέρα της, Richard (Dermot Mulroney). Στην κηδεία του, εκείνη και η ολίγον ασταθής μητέρα της Evelyn (Nicole Kidman) θα γνωρίσουν για πρώτη φορά τον αδερφό του θανόντος, Charles (Matthew Goode). Έναν άνδρα γοητευτικό και κοσμογυρισμένο αλλά ταυτόχρονα σκοτεινό και αινιγματικό. Ο Charles τους ανακοινώνει πως θα ζήσει μαζί τους επ' αόριστον θεωρώντας χρέος του να βοηθήσει την Evelyn αλλά και να καλύψει το κενό του πατέρα στην India. Ο καιρός περνά και η νεαρή India υποψιάζεται πως οι σκοποί του μέχρι πρότινος άγνωστου άνδρα, δεν είναι τόσο αθώοι και ανιδιοτελείς, μα η ακαταμάχητη έλξη που νιώθει για εκείνον της αποσπά την προσοχή μπλέκοντας την σε ένα παιχνίδι αντιπαλότητας με την μητέρα της που νιώθει την ίδια ερωτική έλξη για τον Charles...

 Το Movie's On Me σας παρουσιάζει ένα σκοτεινό θρίλερ μυστήριου με έντονα στοιχεία δράματος που αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σκηνοθετικά όσο και ερμηνευτικά. Όσο αφορά το σενάριο, υπογράφει ο χαρισματικός όπως αποδεικνύεται "εγκέφαλος" του Prison Break, Wentworth Miller. Χιτσκοκικο χαρακτηρίστηκε ήδη το φιλμ και δεν θα διαφωνήσουμε, αφού είναι ξεκάθαρη η αναφορά του Chan-wook Park στον μεγάλο σκηνοθέτη, μέσα από τα πλάνα που μεταφέρονται στον θεατή με μικρές, κρυμμένες λεπτομέρειες που βοηθούν την υποβόσκουσα ένταση να εκτονωθεί.

 Εξαιρετική ερμηνεία από τους πρωταγωνιστές που βοηθούν ένα σενάριο κατά διαστήματα αυθαίρετο, να δείξει στοχοθετημένο. Στο conclusion όπως λέμε και παραδοσιακά στη χώρα μας λοιπόν, η παραπάνω ταινία θα ενδιαφέρει γενικότερα εκείνους που αρέσκονται να βλέπουν κάτι παραπάνω από πιου-πιου, εφετζίδικες παραγωγές...Οι υπόλοιποι απλά προσπεράστε την!!!...Καλή προβολή...!


 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger