Iron Man 3

 Πρώτη επαφή με το νέο σκοτεινό και συγκρατημένο θα έλεγα "teaser trailer" του Iron Man 3 και ήδη σε κάνει να νιώθεις πόσο μακρυά είναι ο Μάιος. Έρχεται λοιπόν, με την υπόσχεση να αφήσει εποχή, και αυτή η ταινία, όπως και οι προηγούμενες δύο....

 Νέος κακός μπήκε στο παιχνίδι και σπαραλιάζει τη ζωή και το πνεύμα του Τόνι Σταρκ. Για ακόμα μία φορά στον ρόλο του αλαζόνα πολυεκατομμυριούχου "playboy", ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

 Το πρώτο trailer της ταινίας λοιπόν εστιάζει στις δραματικές στιγμές που πρόκειται να περάσει ο ήρωας μέσα σε αυτή την ταινία. Δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα, παρουσιάζει μόνο κάτι ψιλά από την δύναμη πυρός του Mandarin, και ένα μέρος του σχεδίου του. Ο κινέζος Mandarin βρίσκεται μπροστά από τον Iron Man με πολύ περισσότερες αξιώσεις από κάθε αντίπαλο του και μας αποκαλύπτει σιγά σιγά το σχέδιο του... Θα διδάξει τον Σταρκ πως είναι η ζωή του χωρίς τιμή, δόξα, χρήμα αλλά και την αγαπημένη του, θα τον διδάξει όμως ότι το πολυτιμότερο που είχε τόσα χρόνια ήταν η ευστροφία του και η ψυχή του. 

 Σαν δάσκαλος μας συστήνεται ο Mandarin, οπότε μάθημα πρώτο.......


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger