Fast & Furious 6

 Ο πράκτορας Luke Hobbs (Dwayne Johnson) μαζί με την συνεργάτιδα του Riley (Gina Carano) ερευνούν μια επίθεση σε ένα ρωσικό στρατιωτικό κομβόι, τα στοιχεία θα τους οδηγήσουν σε ένα πρώην στρατιωτικό των Βρετανικών ειδικών δυνάμεων, τον Shaw (Luke Evans). Όταν ο Hobbs θα χρειαστεί βοήθεια για την σύλληψη του, δε θα διστάσει να προτείνει μια ανεπίσημη συνεργασία στους καλύτερους του είδους, στον Dom και την συμμορία του! Το αντάλλαγμα θα είναι η πλήρη ασυλία για τις παρανομίες τους και μια πληροφορία για την αγαπημένη του Dom, Letty (Michelle Rodriguez)...

 To Movie's On Me παρουσιάζει την νέα καταιγιστικού ρυθμού και δράσης ταινία, Fast & Furious 6! Τέρμα η μυρωδιά λαδιού και βαλβολίνης των πρώτων ταινιών, πλέον έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή περιπέτεια που απλά συμπεριλαμβάνει και γρήγορα αμάξια.

 Για τους λάτρεις των heist ταινιών εκτιμώ πως θα τους αποζημιώσει απόλυτα η νέα συνέχεια της ιστορίας του Dom και της παρέας του. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους fan των βελτιωμένων αυτοκινήτων και της κόντρας, αφού γίνεται μια πολύ μικρή αναφορά (περίπου 3 λεπτά!) στα παραπάνω και αν εξαιρέσεις την συμμέτοχη των alfa romeo και dogde με την συλλεκτική Jullieta και Dodge Charger SRT8 2012 αντίστοιχα, το όλο concept, αμάξια, γκαζιές και νιτρομπουκάλες σταματούν εκεί.

 Δεν υπάρχουν και πολλά να αναφέρουμε σκηνοθετικά η σεναριακά, πέρα από το ότι όπως εξελίσσεται η συγκεκριμένη σειρά ταινιών δείχνει να μην έχει τέλος αφού και πετυχημένη χαρακτηρίζεται (ειδικά μετά το fast 5), εχει προσθήκες που κερδίζουν το ενδιαφέρον (βλ. Johnson,Carano) σε κάθε ταινία και περιλαμβάνει τα τρία κύρια χαρακτηριστικά της απόλυτης περιπέτειας, εφέ, ταχύτητα και έγκλημα. Το αποτέλεσμα? Το Fast 6 και η συνέχεια της που έχει ήδη ανακοινωθεί!

Από 23 Μαΐου στους κινηματογράφους... Καλή προβολή...! 





ዞር
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger