Before Midnight

 Κάθε εννέα χρόνια συναντάμε τον Jesse και την Celine, ένα ξεχωριστό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Έτσι λοιπόν και φέτος κρατώντας την παράδοση μετά το Before Sunrise (1995) και το Before Sunset (2004), βρίσκουμε και πάλι το ανδρόγυνο, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους αυτή τη φορά στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα να μοιράζονται μαζί μας το τρίτο μέρος μιας ξεχωριστής ιστορίας αγάπης. Η ιστορία τους ξεκίνησε πριν 18 περίπου χρόνια σε ένα τρένο προς Βιέννη. Ο χρόνος τους περιορισμένος και η γνωριμία τους σχεδόν τυπική, το ενδιαφέρον και των δυο όμως θα τους φέρει ξανά κοντά 9 χρόνια μετά στο ρομαντικό Παρίσι, το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι λίγες μόλις ώρες που έχουν στην διάθεση τους! 

 Μετά την ιστορική αναδρομή επιστρέφουμε στο σήμερα όπου ο Jesse είναι πια ένας επιτυχημένος συγγραφέας και ζει με την Celine και τις δυο τους κόρες μόνιμα στο Παρίσι. Ο Jesse αισθάνεται πιεσμένος καθώς έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον γιο του που ζει στην Αμερική ενώ η Celine βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά την επαγγελματική της καριέρα. Οι διακοπές τους στο αγέρωχο και ανεπιτήδευτο τοπίο της Μάνης, ελπίζουν και οι δυο να τους δώσει μια ευκαιρία να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο, στηρίζοντας την σχέση τους και χωρίς να διαταράξουν την οικογενειακή τους γαλήνη...

 Οι χαρισματικοί Ethan Hawke και Julie Delpy επιστρέφουν στους ρόλους των Jesse και Celine στην τρίτη συνέχεια του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Richard Linklater. Αυτή τη φορά η κάμερα του μας ταξιδεύει παρέα με τους πρωταγωνιστές από το σπίτι του αείμνηστου περιηγητή, συγγραφέα Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη μέχρι την Πύλο και την Κορώνη. Ένα ταξίδι αναζήτησης, περισσότερο εσωτερικής, με φόντο και χρώμα καλοκαιρινής Ελλάδας λοιπόν, ξεκινά προς όλα τα μήκη και πλάτη της γης από τις 13 Ιουνίου...Καλή προβολή...!






Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger