Bad Boys I, II

 Δύο αστυνομικοί, ο Mike Lowrey (Will Smith) και ο Marcus Burnett (Martin Lawrence) πρέπει μέσα σε τέσσερις μέρες να βρουν ποιος έκλεψε ηρωίνη αξίας εκατομ. δολαρίων από την αστυνομία του Μαϊάμι. 
 Oι δύο αυτοί αστυνομικοί προκαλούν χαμό και συμφορά σε δύο ταινίες απείρου κάλους, με χαρακτηριστικό χιούμορ και από τους δύο ηθοποιούς και ατάκες που αφήνουν εποχή
 Η ταινία βάζοντας πολύ αυστηρά κριτήρια συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες ταινίες δράσης. Στυλ και ποζεριά, χιούμορ και ατάκα, δράση και ζημιές.... Τί άλλο θες από μία ταινία;!

 

Director:Michael Bay Writers: George Gallo (story), Michael Barrie, Stars: Will Smith, Martin Lawrence and Lisa Boyle

 

 
 Ο Mike Lowrey και ο Marcus Burnett παραμένουν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Μαϊάμι. Οκτώ χρόνια μετά την γνωριμία μας μαζί τους, συνεχίζουν μαζί και αυτή τη φορά τους έχουν αναλάβει επικεφαλής μιας ειδικής ομάδας που προσπαθεί να εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής χαπιών «έκσταση» στις ΗΠΑ. Τα στοιχεία δεν είναι πολλά, αλλά σταδιακά θα τους οδηγήσουν σε ένα Κουβανό ανερχόμενο νονό με το όνομα Johny Tappia. Η απληστία του έχει προκαλέσει και αντιδράσεις στον υπόκοσμο του Μαϊάμι, φτάνοντας στα άκρα. Οι δύο συνεργάτες όπως κάθε φορά θα χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να φτάσουν σε αποτελέσματα, προκαλώντας το χάος στην πόλη. Ο Mike παραμένει playboy και ο Marcus έχει αρχίσει να κουράζεται από το συνεχές τρέξιμο και το άγχος. Η σχέση τους θα περάσει μια κρίση, ειδικά όταν ο Marcus θα μάθει ότι ο Mike είναι ερωτευμένος με την αδελφή του Syd, που είναι επίσης αστυνομικός.
  Μοναδική αδυναμία της ταινίας η μεγάλη της διάρκεια (146 λεπτά), ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το «πατριωτικό» τέλος θα μπορούσε να περιοριστεί δραστικά. Το Bad Boys 2, είναι μια επιτυχημένη εφαρμογή της χολιγουντιανής συνταγής για blockbuster και θα σίγουρα θα ικανοποιήσει τους fan των ταινιών δράσης. 




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger