Home » , , , » Breaking Bad

Breaking Bad

 H υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω απο τη ζωή του Walter White (Bryan Cranston),ενός μεσήλικα καθηγητή χημείας σε λύκειο που διαπιστώνει πως πάσχει από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. O Walter είναι ένας χαμηλών τόνων οικογενειάρχης που ζει στο  Albuquerque μαζί με την σύζυγο του Skyler (Anna Gunn) και τον γιο τους που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, Walter White, Jr. (RJ Mitte). Η διάγνωση και το μη ιάσιμο του χαρακτήρα της ασθένειας του θα τον στρέψει στην παρανομία, ώστε να εξασφαλίσει χρήματα για την οικογένεια που αφήνει πίσω. Συνεργάτης του στον δρόμο για να γίνει από φιλήσυχος και ταπεινός, βαρόνος των ναρκωτικών είναι ένας πρώην μαθητής του, ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) και το "μαγείρεμα" ξεκινά...
 Το Βreaking Bad είναι η δραματική σειρά που έμελλε να ξεπεράσει το Game Of Thrones! Ξεκινώντας νωθρά το 2008, με μόλις 7 επεισόδια την πρώτη σεζόν λόγω και της απεργίας των σεναριογράφων εκεί στα ξένα, κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια funs σε Η.Π.Α και Καναδά, καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ προβάλλoταν από ένα θεωρητικά μικρό κανάλι το AMC. H ιστορία εκτυλίσσεται σε 5 σεζόν ξεκινώντας με ένα ¨πιλότο¨ όχι τόσο αντιπροσωπευτικό αυτού που ακολουθήσει.
 Η πρώτη σεζόν παρόλα αυτά έχει μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση παρά εφετζίδικη, παρουσιάζοντας τα προβλήματα του πρωταγωνιστή με τρόπο άκρως ρεαλιστικό και ωμό πολλές φορές. Γενικά σε όλες τις σεζόν έχει μια ήπια εξέλιξη και επεισόδια απόλυτα αλληλένδετα μεταξύ τους, σε σημείο που το επόμενο ξεκίνα πολλές φορές εκεί ακριβώς που τέλειωσε το προηγούμενο. Όσο δε για την ερμηνεία  του Cranston, ανεπανάληπτη. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι υποκριτικές του ικανότητες του έχουν αποφέρει για το Breaking Bad ίσα με 3 Emmy και πόσα άλλα βραβεία.
 Μια σπουδαία σειρά δια χειρός Vince Gilligan (Χ-Files)... Καλή Προβολή!!!











ዞር 


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger