Demolition Man

Los Angeles 1996, O ριψοκίνδυνος αστυνομικός John Spartan (Sylvester Stallone) καταφέρνει να συλλάβει ένα ψυχοπαθή εγκληματία, τον Simon Phoenix (Wesley Snipes). Κατηγορούμενος όμως για τον θάνατο αθώων πολιτών κατά την διάρκεια της επιχείρησης ο John καταδικάζεται να καταψυχθεί σε κρυογενετική κάψουλα, συνδυασμός πάγωμα και ύπνου μαζί, για αόριστο χρονικό διάστημα.
Μέτα από χρόνια, το 2032 οι αρχές αναγκάζονται να επιστρατεύσουν και πάλι τον Spartan και τις μεθόδους του για να συλλάβουν έναν δολοφόνο που σπέρνει τον τρόμο στην σύγχρονη κοινωνία της ευημερίας και της μηδενικής εγκληματικότητας. Ο μπαρουτοκαπνισμένος μπάτσος θα βρεθεί σύντομα μπροστά σε ένα παλιό γνώριμο...
 Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας η παραπάνω με τα τότε πιο hot ονόματα να πρωταγωνιστούν. Εκ των υστέρων γνωρίζουμε ότι δεν κέρδισε πολλά, αλλά το 93 οπότε και προβλήθηκε παρουσίαζε ένα μέλλον διαφορετικό, λίγο εξωγήινο με μπόλικη δόση μαύρου χιούμορ ταυτόχρονα, γι' αυτό και απέσπασε θετικές κριτικές.Παραδοσιακή αμερικανιά λοιπόν που θα πρέπει να υπάρχει...για τις δύσκολες ώρες!





Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger