Home » , , , » Copper

Copper

 To BBC America μας μεταφέρει στο 1860, όπου τα απονεινάρια ενός εμφυλίου πολέμου ζουν και αναπνέουν και φορτώνουν όλες τις κακές τους συνήθειες στην κοινωνία. Μία Νέα Υόρκη που οργανώνεται και δομείται με φόντο την διαπλοκή, την διαφορά, τις συμμορίες και τις φυλετικές και ταξικές διακρίσεις, χωρισμένη σε περιοχές βάση του κοινωνικού στάτους των κατοίκων της, η Νέα Υόρκη μας δίνει μία μορφή που λίγο πολύ θέλει να την φέρει στα ίσια της.
 Ο ντετέκτιβ Kevin Corcoran, ιρλανδός στην καταγωγή, μαζί με τον συνεργάτη και πολύ καλό του φίλο, Francis Maguire, ΔΕΝ είναι οι αδιάφθοροι, κάθε άλλο θα έλεγα, μα δεν χαρίζουν κάστανο σε ότι μπαίνει μπροστά τους. Ιρλανδοί στην καταγωγοί και καθόλου χαρισματικοί με τον λόγο επιλύουν υποθέσεις αστυνομικές, ενώ οι εποχή και οι καταστάσεις θυμίζουν κάτι από "Συμμορίες της Νέας Υόρκης" (Gangs of New York).
 Η σειρά αυτή βρίσκεται στο πέμπτο επεισόδιο και είναι μία από τις πολύ επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές για φέτος, που όπως όλα δείχνουν προς το παρόν θα είναι η χρονιά των αστυνομικών σειρών!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger