The Bourne Legacy



  Και η Μπουρνιάδα συνεχίζεται... Στις 4 Οκτωβρίου ξεκίνησε να προβάλλεται σε όλα τα σινεμά η ταινία που φέρει τον τίτλο

“The Bourne Legacy”.





 Μετά τις τρεις πετυχημένες ταινίες που είχε «οικοδομήσει» ο «αρχιτέκτονας» του Bourne, Tony Gilroy, οι οποίες έφεραν στο ταμείο 1 δις δολάρια, από το διεθνές box office, έρχεται η συνέχεια. Βέβαια στην νέα ταινία αλλάζουν όλα. Ο Βourne δεν υπάρχει πια και την θέση του παίρνει ο νέος ήρωας Άαρον Κρος, ο οποίος είναι και αυτός θύμα του προγράμματος Τρέντστοουν, χωρίς όμως την αμνησία.
 Οι παραγωγοί της τριλογίας θέλησαν να συνεχίσουν την προσοδοφόρα ταινία, η οποία ξεκίνησε από το βιβλίο του Robert Ludlum, δημιουργώντας κάποια ερωτηματικά στους φαν της τριλογίας. Αυτό που δεσπόζει περισσότερο στα διεθνή forum είναι το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί η εκμετάλλευση του ονόματος του Bourne χωρίς να παίζει ο ίδιος. Θεωρώ ότι η απάντηση θα δωθεί από τους ίδιους του φαν και από το κατά πόσο θα τους σαγηνεύσει αυτή η νέα ταινία.
 Στο δια ταύτα λοιπόν, από το trailer της ταινίας και από κάποιες σκηνές που μας έδωσαν ως bonus οι παραγωγοί αντιλαμβανόμαστε μία εξαιρετική ταινία δράσης. Δεν είναι τα τόσα εφέ, αυτό ίσως να το έκανε και ψεύτικο, όπως και στην περίπτωση του “Μission Impossible 4”. Είναι καλοδουλεμένο με εξαιρετικά πρωτότυπες σκηνοθετικές λήψεις, αν και αυτή την φορά λείπει η χειροκίνητη κάμερα που προσέφερε ένα ρεαλιστικότερο τόνο στα προηγούμενα φιλμ.
 Λίγα λόγια και για τον πρωταγωνιστή ο οποίος έχει μεγάλο βιογραφικό αν και ακόμα δεν είναι και πολύ γνωστός. Ο Jeremy Renner γνωστός τώρα τελευταία από την συμμετοχή του στην ταινία “Avengers” ως Hawkeye, έχει αρχίσει να κερδίζει ένα δικό του κοινό και το Hollywood του δίνει μία ιδιαίτερη προσοχή αφού το παιδί πείθει. Μαζί του και ο υπέροχος Edward Norton όπου τα λόγια είναι περιττά μετά την συμμετοχή του στο “American History X” , “Hulk”, “Fight Club” και η λίστα συνεχίζεται…
 Aν όλα πάνε καλά, υπάρχει περίπτωση στην επόμενη ταινία, σύμφωνα με τον Φρανκ Μάρσαλ, παραγωγό της, να δούμε και τους δύο μαζί να δρουν, Άαρον Κρος και Τζέισον Μπορν.




π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger