Home » , , , » Taken

Taken

  O Bryan Mills (Liam Neeson), πρώην πράκτορας της CIA προσπαθεί να κερδίσει λίγο από το χαμένο χρόνο με την κόρη του Kim (Maggie Grace). Εκείνη του ζητά να ταξιδέψει με την φίλη της στο Παρίσι. Μη θέλοντας να της το χαλάσει και πιεζόμενος από την πρώην σύζυγο του Lenore (Famke Janssen), της το επιτρέπει. Όταν ο Bryan ανακαλύπτει ότι οι νεαρές ακολουθούν την περιοδεία των U2 στην Ευρώπη και δεν πρόκειται για ένα απλό ταξίδι, εκείνες έχουν ήδη πέσει θύματα απαγωγής από σωματέμπορους...
 Με αφορμή την συνέχεια του Taken που έρχεται σύντομα, είδαμε (ξανά) τη μεγάλη επιτυχία του 2008 με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson σε ένα ρόλο που του ταιριάζει πολύ περισσότερο από εκείνους του απαντημένου συζύγου η του μοναχικού sniper!
 Περιπέτεια με καταιγιστικούς ρυθμούς, δράση και κλοτσοπατινάδα. Χωρίς τα ειδικά εφέ αλλά με ήρωα που κάνει παπάδες και δολοφονεί κατά βούληση, πάντα για να σώσει την κόρη του! 
 Αμερικανιά απόλυτη αν και Γαλλικής παραγωγής το Taken, έχει παρει τα εύσημα που του πρέπουν και μαζι μια θέση στην κατηγορία ταινιών που μετά από κάποιο διάστημα, αξίζει να ξαναδείς...
 Προτείνεται πριν πάτε κινηματογράφο για το Taken 2, που αναμένεται ακόμα καλύτερο, να ξαναρίξετε μια ματιά! Καλή προβολή!


 




Director:Pierre Morel  Writers:Luc Besson,Robert Mark Kamen  Stars:Liam Neeson, Maggie Grace and Famke Janssen


ዞር
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger