Point Break

Έχουμε συνηθίσει να συναντάμε στις αστυνομικές ταινίες ως θέμα, συνήθως την εξάρτηση απο τα ναρκωτικά και την ωμή βία του φόνου. Σε αυτή τη ταινία μαθαίνουμε για την εξάρτηση απο την αδρεναλίνη. Μη φανταστείτε μόνο απίστευτα κυνηγητά και πιστολίδια,  η ταινία δεν έχει και πολλά άλλωστε. Γεγονός είναι όμως ότι ξεχωρίζουν και οι κακοί της ταινίας και ο τρόπος προσέγγισης τους απο τον "ειδικό πράκτορα" Keanu Reeves.

 Surf σε τεράστια κύματα και skydiving έχουν την τιμητική τους και οι καλοί και οι κακοί αποκτούν μια διαφορετική σχέση και κώδικα.

 Η Kathryn Bigelow βραβευμένη σκηνοθέτης και για την ταινία "Hurt Locker" , δίνει όλη της την δυναμική σε αυτή την ταινία και το σκηνοθετικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Κρίμα βέβαια που δε μπορώ να πω το ίδιο και για τους πρωταγωνιστές, καθώς αν και η ταινία θεωρείται από πολλούς μια πολύ καλή και ξεχωριστή ταινία δράσης που αποτελεί μάλιστα και σημείο αναφοράς, για μένα προσωπικά το ανέκφραστο πρόσωπο του ατάλαντου Reeves δεν με προσελκύει ιδιαίτερα, ούτε καλή εντύπωση μου έκανε. Κάπου σώζεται η τέχνη της υποκριτικής με τον Patrick Swayze, αλλά και πάλι ήταν μικρός ακόμα για να έχω τέτοιες απαιτήσεις.
 Τέλος η ταινία έχει εκρηκτική βάση, έχει μια σκηνή που άφησε ιστορία στις ταινίες δράσης, την βλέπετε άφοβα  και ίσως να σας αρέσει!!! 



 





 

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger