Home » , » Emmy Awards 2012

Emmy Awards 2012

 Την Κυριακή το βράδυ έγινε η 64η απονομή των βραβείων κοινού για τις τηλεοπτικές σειρές, γνωστά και ως " Όσκαρ της τηλεόρασης " ή ως τηλεοπτικών βραβείων Emmy.

  Βλέπετε στο εξωτερικό έχουν λόγο να κάνουν μεγάλες γιορτές 64 χρόνια και όχι να αναλώνονται σε καταστάσεις Bollywood σε στάδια, γιατί τα μπουζούκια δεν έχουν δουλειά....
 Για τον λόγο αυτό βεβαίως εκεί κλέβουν την παράσταση και μεγάλοι αστέρες. Κάποια από τα δημοφιλή ονόματα που παρεβρέθηκαν στην απονομή ήταν ο Tom Hanks, η Kameron Diaz και πολλοί πολλοί άλλοι.
 Την παράσταση, και τα βραβεία, έκλεψαν οι σειρές "Modern Family", "Game of thrones" και "Homeland", οι οποίες πήραν πέντε βράβεια η πρώτη και από έξι η δεύτερη και η τρίτη, ενώ και οι τρεις ήταν υποψήφιες σε πολλές κατηγορίες και πολλές φορές βρέθηκαν και αντιμέτωπες.
 Νικητές ήταν επίσης το "Game Change" με 5 βραβεία, στη κατηγορία "Mini-series" ,  "Hatfields & McCoys" με 4 βραβεία, "American Horror Story" με 2 βραβεία και την μικρή της σειράς να παίρνει το βραβείο της καλύτερης πιτσιρίκας σε σειρά για πέρυσι. Συνεχίζουμε με πολύ γνωστές σειρές στην Ελλάδα. "Breaking Bad" με μόλις ένα βραβείο για "supporting actor", "Two and a half Men" με 3 βραβεία, ένα για τον Jon Cryer (Alan Harper) και ένα για την Κathy Bates (Charlie Harper "Sheen" το μεγαλείο σου). Tέλος η πολύ γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων, που μετράει πολλούς θαυμαστές στην χώρα μας, "Futurama" πήρε ένα βραβείο για τα πολύ καλά φωνητικά των ηθοποιών.



Μείνετε συντονισμένοι στο 
 για να μαθαίνετε ποίες σειρές πρέπει να δείτε......



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger