Recent Movies

Spider-Man Tribute

 Μετά από ένα δάγκωμα από μεταλλαγμένη αράχνη, μέσα σε ένα εργαστήριο γενετικών ερευνών, ο Peter Parker, μεταμορφώνεται από φλώρος μαθητής λυκείου στον ένα και μοναδικό Spider-Man... Δείτε και τις τρεις κριτικές σε ένα μοναδικό αφιέρωμα!!!




Director: Sam Raimi
Writers: Stan LeeSteve Ditko 









            




π.

Lost


 22 Σεπτεμβρίου 2004, η πτήση Oceanic 815 με προορισμό το Los Angeles συντρίβει σε ένα μυστηριώδες νησί του Ειρηνικού Ωκεανού. Έχουν επιζήσει 48 επιβάτες της μοιραίας πτήσης και περιμένουν όλοι μαζί για σωτηρία. Όταν όμως δεν έρχεται κανείς για να τους σώσει, τότε πρέπει όλοι μαζί να  ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να επιβιώσουν και να αντεπεξέλθουν στις εκπλήξεις που θα συναντήσουν... με σκοπό να βρουν έναν τρόπο να φύγουν από το νησί...

 Το Lost δεν είναι σειρά, είναι ΕΠΟΣ!!! Αναμφισβήτητα η σειρά που άλλαξε την τηλεόραση!!! Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Όλα τα επεισόδια είναι ένα κ ένα, χωρίς ίχνος filler, και οι περισσότεροι Φαν τα έχουμε δει πάνω από 2 φορές χωρίς να βαριόμαστε (προσωπικά έχω χάσει το μέτρημα). Στο τέλος δεν ικανοποίησε όλους τους Φαν με τις απαντήσεις που έδωσε (ή με κάποια αναπάντητα ερωτήματα που άφησε) αλλά τα βρίσκω ασήμαντα μπροστά στη μαγεία που μας χάρισε η σειρά. Με την τροπή που πήρε η σειρά στην τελευταία σεζόν, το τέλος δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Ξέραμε ότι η σειρά εμβαθύνει στους χαρακτήρες με τρόπο που δεν το έχει καταφέρει καμία σειρά έως τώρα, και όπως ήταν φυσικό και το τέλος εκεί θα εστίαζε... όπου το πέτυχε με φανταστικό τρόπο.

 Απλά για να διευκρινίσουμε επειδή ακούγονται τραγικά πράγματα στο ιντερνετ και γενικότερα για τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το Lost... Πολλά απαντήθηκαν χωρίς να τα προσέξουμε αλλά άμα γυρίσουμε σε προηγούμενα επεισόδια με τις γνώσεις που έχουμε στην 6η σεζόν θα τα παρατηρούσαμε. Δε λέω ότι απαντήθηκαν όλα αλλά τίποτα από αυτά δε σε εμποδίζει από το να παρακολουθήσεις τη σειρά.
 Το Lost εκτός από τέλεια υπόθεση με μυστήριο και όλη την απίστευτη ατμόσφαιρα που μας πρόσφερε, μας πρόσφερε επίσης και φανταστικές ερμηνείες από μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Terry O' Quinn και από άλλους όχι τόσο γνωστούς πριν Lost εποχής (Michael Emerson, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Nestor Carbonell και πολλών άλλων).

 Τα soundtracks της σειράς, από τον Michael Giacchino, είναι τα καλύτερα που έχω ακούσει ποτέ μου σε σειρά, που συνδέουν απόλυτα τη σκηνή με το συναίσθημα!!!

 Τέλος να αναφέρουμε ότι η αξία της σειράς έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως από fans και κριτικούς, με πολλούς να την θεωρούν την καλύτερη σειρά που υπήρξε ποτέ. Έχει λάβει 57 βραβεία και 246 υποψηφιότητες!

 Δείτε παρακάτω ένα τρέιλερ που δεν περιέχει μεγάλα σπόιλερ για τη σειρά (μόνο σκηνές από την 1η σεζόν για να μην το χαλάσουμε σε κάποιον που την ξεκινάει τώρα)...Καλή προβολή...!



Inglourious Basterds

Ο Υπολοχαγός Aldo Rein (Brad Pitt) συγκροτεί μια ομάδα από Αμερικανό-Εβραίους επίλεκτους στρατιώτες, με σκοπό να εισβάλλει στην Γερμανόκρατούμενη Γαλλία και να ταλαιπωρήσει τους Ναζί...πριν ή αφού τους σκοτώσει!!! 

 Η ομάδα γνωστή και ως "Μπάσταρδη" αποτελείται από μέλη που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς, τρόπους και ενοχές πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα όποιον Γερμανό συναντήσουν στο διάβα τους, είτε αυτός είναι ήρωας πολέμου είτε το παραπαίδι του στρατεύματος. Ταυτόχρονα μια Εβραία που κατάφερε να γλιτώσει από την αιχμαλωσία των Ναζί αλλάζει ταυτότητα και γίνεται ιδιοκτήτρια ενός μικρού κινηματογράφου, παίζοντας τον ρόλο-κλειδί στη μάχη κατά του Γ' Ράιχ...

  Ο Τarantino έφερε το 2009 πάλι στο προσκήνιο την ταινία του 78' και τον 2ο ΠΠ μαζί με το απίστευτα παρανοϊκό μυαλό του βεβαίως! Η ταινία είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να δεις, sculp να φεύγουν στον αέρα, καυστικό χιούμορρ και έξυπνους διαλόγους από μια παρέα βλάχων που χασκογελάνε πάνω απ τους σφαγμένους γερμανοπαλήκαρους με τα αγγελικά και ταπεινά ανθρώπινα προσωπάκια!!!

  Σαφώς και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα η ιστορία που περιγράφεται στην ταινία αλλά πολύ γούσταρα με το τέλος. Είναι αυτό που ίσως θα θέλαμε να διαβάσουμε στα βιβλία της ιστορίας...Καλή προβολή...!



The Truman Show

 Μια βαθιά κοινωνική ταινία. Ένα Αριστούργημα του είδους της. Πολλοί κριτικοί την χαρακτήρισαν ως ορόσημο όταν πρωτοβγήκε στις αίθουσες. ‘Ήταν γενικώς μια ταινία που δημιούργησε οπαδούς και εχθρούς. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπήρξαν. Σε όσους άρεσε την λάτρεψαν, οι υπόλοιποι την μίσησαν. Κανείς όμως δεν μιλά για αυτήν με αδιαφορία.

 Η μοναδικά προφητική ταινία του Peter Weir με τον Jim Carrey στον σημαντικότερο ρόλο της καριέρας του, φέρνει στην οθόνη τον αξιαγάπητο Τρούμαν. Ο Τρούμαν προσπαθεί να καταλάβει γιατί η ζωή του κυλάει έτσι περίεργα. Δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι η ζωή του είναι στημένη και ότι κάθε μικρό στιγμιότυπο της καθημερινότητάς του μαγνητοσκοπείται για να προβληθεί στο πλαίσιο του μεγαλύτερου ριάλιτι σόου της τηλεόρασης. Θα μπορέσει ο Τρούμαν να ξεφύγει και να ζήσει μία κανονική ζωή?...Καλή προβολή...!








Modern Family

 Ο μπαμπάς Jay (Ed O'Neill), η κεφαλή μιας μεγάλης και αντισυμβατικής οικογένειας. Ζάμπλουτος και ισχυρογνώμων έχει ξαναπαντρευτεί την κατά πολύ νεότερη του, παθιασμένη Λατίνα Gloria (Sofía Vergara). Η κόρη του Claire (Julie Bowen), έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον σύζυγο της Phil Dunphy (Ty Burrell) και τα 3 τους παιδιά Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) και Luke (Nolan Gould). Τέλος, ο γιος του Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), δηλωμένος και με το νόμο ομοφυλόφιλος, έχει ανοίξει σπιτικό με τον τσουπωτό συνέταιρο του Cameron (Eric Stonestreet) και την υιοθετημένη κόρη τους Lily (Aubrey Anderson-Emmons)!

 Όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη μοντέρνα οικογένεια!!! Οι περιπέτειες, οι ασχολίες, οι ανησυχίες και οι κωμικές καταστάσεις που ζουν καθημερινά, μας μεταφέρονται σε πολλά, μικρά και περιεκτικά 20λεπτα επεισόδια...

 Την ιδανική Αμερικάνικη γιάπικη οικογένεια, μας παρουσίασε για πρώτη φορά το 2009, το δίκτυο ABC. Η υπερκατανάλωση, οι μονοκατοικίες στα προάστια, οι χρυσές πιστωτικές και τα ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να...ξεσκάσουμε, για τα μάτια μας και μόνο! Διασκεδαστική σειρά βεβαίως, απόλυτα gay-friendly που συνοδεύεται από το ανάλογο καυστικό και έξυπνο χιούμορ. Με ένα σύνολο πολύ καλών ηθοποιών να πλαισιώνουν τον αγαπημένο Al Bundy από τους Παντρεμένους με Παιδιά, έναν ηθοποιό σύμβολο, για μια ολόκληρη γενιά που απλά έλεγε πως όταν μεγαλώσει θα ήθελε να είναι σαν εκείνον...ή το ακριβώς αντίθετο! 

 Μια μεγάλη ιδιαίτερη και ευτυχισμένη οικογένεια στις οθόνες μας λοιπόν, έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία με αποκορύφωμα τις εισπράξεις του 2012 που ούτε λίγο ούτε πολύ κέρδιζε περίπου 2.13 εκατ. δολ. ανα επεισόδιο!!! Η σειρά είναι ήδη στον τέταρτο κύκλο και έπεται συνέχεια...Καλή προβολή...!





ዞር
  

To The Wonder

 Ο Neil (Ben Affleck) και η Marina (Olga Kurylenko), επισκέπτονται το μαγευτικό νησάκι Mont Saint-Michel στα ανοικτά της Νορμανδίας, γνωστό και ως "Το θαύμα". Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού περάσει ευχάριστα τις διακοπές του επιστρέφει στην μόνιμη κατοικία τους στην Oklahoma. Εκεί τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους για το φαινομενικά αγαπημένο ανδρόγυνο. Η σχέση τους θα κλονιστεί όταν η Marina νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για έναν ξεχωριστό ιερέα (Javier Bardem) και ο Neil συναντα και επανασυνδέεται με μια παλιά του αγάπη την Jane (Rachel McAdams)...

 Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή στο ρομαντικό δράμα που σκηνοθετεί ο Terrence Malick! Πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck που μετά την μεγάλη επιτυχία του Argo, είπε να συμμετάσχει και σε μια ταινία της άλλης άκρης, της απόλυτης αποτυχίας δηλαδή! Δίπλα του συναντάμε την εντυπωσιακή  Olga Kurylenko, που το γύρισε στην ηθοποιία μετά το Quantum of Solace. Παρεμπιπτόντως την Ουκρανογαλλίδα μοντέλα θα την δούμε και στο Oblivion, στο πλευρό του Tom Cruise.


 Όσο αφορά τώρα την συνολικότερη αίσθηση που αναμένεται να αφήσει η παραπάνω παραγωγή, μάλλον το γεγονός ότι ενώ ανακοινώθηκε το 2010 και μέχρι τα τέλη του 11' δεν της είχαν δώσει καν τίτλο, νομίζω τα λέει όλα...Αν δεν πειστείτε από όλα τα παραπάνω ε τι να πω?...Καλή προβολή...!?! Από 9 Μαΐου στους κινηματογράφους.







Boy A

 Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τζόναθαν Τρίγκελ, η ταινία μιλάει για την θρυλική δεύτερη ευκαιρία. Τι σημαίνει να σου δίνεται, τι πρέπει να αντιμετωπίσεις για να την εκμεταλλευτείς και στην τελική ποιος την αξίζει.

 Του πήραν το όνομα για να του δώσουν τη ζωή. Έχοντας φυλακιστεί σε μικρή ηλικία και έχοντας χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του ο Jack Burridge (Andrew Garfiled) αποφυλακίζεται σε ηλικία 24 ετών. Υπό την προστασία του μέντορα του Terry (Peter Mullan)  και αφού αλλάζει το όνομα του, προσπαθεί να αφήσει πίσω το παρελθόν του και να ενταχθεί στην κοινωνία ξανά. Βλέπουμε τον Jack στην προσπάθεια του να κάνει φίλους, να εργαστεί, να διασκεδάσει, να ερωτευτεί και να ζήσει την ελευθερία του. Έχοντας θέληση για ζωή παλεύει να καλύψει τον χαμένο χρόνο του και να απολαύσει όσα δεν πρόλαβε. Μαζί με τη ζωή του βλέπουμε και τις ζωές των ανθρώπων που τον περιβάλουν και τον νοιάζονται χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θυμούνται εκείνο το παλιό έγκλημα και που ένιωσαν δικαιωμένοι πριν από χρόνια με την τιμωρία που επιβλήθηκε στα ανήλικα παιδιά. Εκείνοι που για το όνομα της δημοσιογραφίας είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν ζωές και θυμούνται τα πάντα. Δίνοντας πρόσωπο στους φόβους του Jack και γίνονται εμπόδιο στο να προχωρήσει. 

 Η ταινία προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα συμπόνιας ενώ ταυτόχρονα βάζει το ερωτηματικό του τι θα κάναμε εμείς, όχι στην θέση του πρωταγωνιστή αλλά της κοινωνίας. Με ένα συγκλονιστικό φινάλε το Boy A αφήνει το τέλος στην κρίση του θεατή. 

 Να σημειωθεί ότι το πως και το γιατί διαπράχθηκε το έγκλημα, είναι μόνο ένα μικρό παραθυράκι στην ταινία με σκοπό να εξηγήσει και όχι να το δικαιολογήσει την πράξη...Καλή προβολή...!





The Iron Lady

H Margaret Thatcher μια γυναίκα δυναμική όσο λίγες,έγραψε ιστορία ως η πρώτη πρωθυπουργός δυτικού Κράτους και μοναδική μέχρι σήμερα της Μεγάλης Βρετανίας.Κέρδισε 3 εκλογικές αναμετρήσεις και μετά από σχεδόν ενδεκαετής καριέρα στην Downing Street (σα το Μαξίμου ένα πράγμα), έμεινε γνωστή για την σκληρή και αμετακίνητη στάση της απέναντι στους συνδικαλιστές και την Σοβιετική Ένωση, για το ανελέητο κυνήγι του ΙRA και γενικότερα την άτεγκτη στάση της σε ότι εκείνη πίστευε με οποιοδήποτε κόστος. Γι αυτό και ο τίτλος "Σιδηρά Κυρία". Τώρα τι απ αυτά θα δείτε στην συγκεκριμένη ταινία!?! Μάλλον τίποτα και σίγουρα όχι όσα περιμένατε να δείτε...


 H Phyllida Lloyd παρουσιάζει μια γυναίκα γερασμένη στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας και ανίκανη να διαχειριστεί τον ίδιο της τον εαυτό αφού πάσχει από Άλτσχάιμερ. Να προσπαθεί τις ώρες που δεν τις στερεί το νου η ασθένεια να μαζέψει τα κομμάτια της άλλοτε ισχυρής προσωπικότητας της, ζώντας με τις αναμνήσεις του συζύγου που είχε χάσει...

 Σώζεται η Streep γιατί όπως και να το κάνεις είναι ηθοποιός η γυναίκα! Με εξαιρετική ερμηνεία στο ρόλο της Θάτσερ, που μη σας πω ότι της φέρνει και λίγο...έως πολύ! Χλιαρή ταινία, όχι όπως την περίμενα, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τις χαμηλές εισπράξεις...Καλή και υπομονετική προβολή...!









ዞር


London Boulevard


Ένας πρώην κατάδικος και νυν αγύρτης ο Mitchel (Colin Farrell) βρίσκει δουλειά σαν το παιδί για τα θελήματα μιας διάσημης νεαρής ηθοποιού, προσπαθώντας να ξεφύγει από το βίαιο και σκοτεινό παρελθόν του. Η Charlotte (Keira Knightley) προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό και τα ψυχολογικά της όπως κάθε καθώς-πρέπει ντίβα. Κυνηγημένη από παπαράτσι και επιτήδειους νιώθει ανασφαλής και απροστάτευτη, ο Mitchel θα καλύψει και αυτό το κενό, κάπως έτσι μια ερωτική σχέση θα γεννηθεί. Το παρελθόν του όμως και οι κακές του συναναστροφές θα μπλέξουν και τους δυο σε περιπέτειες...

 Εξαιρετική ταινία με την Knightley σε ένα ρόλο αντάξιο του ψώνιου αλλά και του ταλέντου της, δίδυμο με το "κακό παιδί" του Hollywood, Colin Farell, του όποιου η σκοτεινιά που βγάζει στην ταινία είναι όλα τα λεφτά, καθώς και ο ρόλος που του ταιριάζει απόλυτα. Σταθερό, ήρεμο και απόλυτα Αγγλικό το London Boulevard...Καλή προβολή...!





The Pursuit of Happyness

 Ο Chris Gardner (Will Smith) ζει στο Σαν Φρανσίσκο των αρχών της δεκαετίας του '80 με τη γυναίκα του, Linda (Thandie Newton) και τον πεντάχρονο γιο του, Christopher (Jaden Smith). Έχοντας επενδύσει όλες του τις οικονομίες στην αγορά κάποιων ιατρικών μηχανημάτων αμφιβόλου λειτουργικότητας, ο Chris προσπαθεί απεγνωσμένα να τα πουλήσει για να επιβιώσουν. 

 Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όσο ευνοϊκά θα επιθυμούσε και τα προβλήματα αρχίζουν. Η Linda λυγίζει από το βάρος της φτώχιας τους, χάνει την υπομονή της και τους εγκαταλείπει. Λίγο αργότερα, πατέρας και γιος, διώχνονται από το διαμέρισμα με έξωση. Με πεσμένη ψυχολογία και ακόμα πιο πεσμένη ροή εισοδήματος, ο έξυπνος Chris προσπαθεί να εξασφαλίσει την επιβίωσή τους, υπομένοντας την κάθε κακοτυχία. Η τύχη, όμως, του κλείνει ελαφρά το μάτι, προσφέροντάς του την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μια γνωστή χρηματιστηριακή εταιρία με ελάχιστες πιθανότητες πρόσληψης. Μη βλέποντας άλλη λύση, ο Chris αποφασίζει να δοκιμάσει...

Ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία και ερμηνεία οσκαρικών προδιαγραφών από μεριάς  Will Smith. Ο "fresh prince" μεγάλωσε και μαζί με τον γιό του έγραψαν ιστορία στις κορυφαίες δραματικές ταινίες...Καλή προβολή...!





The Road

 Ένας πατέρας δίχως όνομα και ο γιος του, διασχίζουν την ερειπωμένη Αμερική. Μετά από βιβλικές καταστροφές και ανεξήγητους κατακλυσμούς το μόνο που έχει απομείνει είναι στάχτη που καλύπτει τα πάντα και γκρίζα τοπία βγαλμένα από την Αποκάλυψη. Πατέρας και γιος προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε δυνατό μέσο, ξεκινώντας ένα ταξίδι μακρινό προς το Νότο χωρίς να ξέρουν το μέλλον τι τους επιφυλάσσει. Μέσα από τόπους εχθρικούς,  σκοτεινούς και επιζήσαντες καταδικασμένους για να επιβιώσουν σε κανιβαλισμό, εκείνοι πρέπει να παραμείνουν άνθρωποι...

 Η δραματική περιπέτεια The Road βγήκε το 2009, με ένα θέμα πάντα επίκαιρο, την ζωή μετά. Μετά το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε, την διάλυση των πολιτισμών, των κοινωνικών ιστών και αξιών, όταν το μόνο που μένει είναι η ανάγκη για επιβίωση. 

 Πρωταγωνιστής ένας ανιδιοτελής πατέρας (Viggo Mortensen) με τον γιο του, που δεν εγκαταλείπει τον αγώνα παρόλο που η γυναίκα του (Charlize Theron), το έκανε. Μια μάχη για να εξασφαλίσει ένα μέλλον στο γιο του, όποιο και αν είναι αυτό. Κατάσταση που φαντάζει τόσο μακρινή για μας, μα πάντα αποτελεί τροφή για συζήτηση και σχολιασμό. Ευχάριστη δεν τη λες, ούτε για ποπ-κορν, ενδιαφέρουσα, σοβαρή και απόλυτα συγκροτημένη είναι οπωσδήποτε... Καλή προβολή!




The Pirates! Band of Misfits

 O Πειρατής Καπετάνιος ένας μάλλον ατζαμής πειρατής, μαζί με το...Ο Θεός να το κάνει πλήρωμα του και το ετοιμόρροπο καράβι τους, ξεκινούν την περιπέτεια τους στην Ματωμένη Θάλασσα με μοναδικό σκοπό να νικήσουν τους σπουδαίους πειρατές Μαύρο Μπέλαμι και Κάτλας Λιζ στον διαγωνισμό για τον Πειρατή της Χρονιάς! Μπλέκουν σε  ότι μπελάδες μπορεί να μπλέξει ένας πειρατής αυτού του "βεληνεκούς" και σα να μην εφτανε αυτό, έρχονται αντιμέτωποι και με την κουστωδία μίας διαβολικής Βασίλισσας κι ένος πανούργου νεαρόυ επιστήμονα...

 Εγγυημένο γέλιο και φοβεροί διάλογοι από τους παραγωγούς του επίσης ξεκαρδιστικού "Οι κότες το ΄σκασαν" η πλέον φιλόδοξη δημιουργία του πολυβραβευμένου Βρετανικού studio Aardman Animation, που ειδικεύεται σε αριστοτεχνικά χειροποίητα κινούμενα σχέδια βασισμένα στην τεχνική του stop-motion.

 Επιπροσθέτως βγαίνει και 3D μεταγλωττισμένο, προτιμώ το ξενόφερτο στο συγκεκριμένο με τους Χιου Γκραντ (πρώτη του σε cartoon) και την από κορμί-κορμάρα και από φωνή όπως αποδεικνύεται φωνάρα Σαλμα Χαγιεκ...Καλή προβολή...!


 

Ratatouille

Ο Ρεμί είναι ένας κλασσικός Γάλλος, επαρχιώτης...ποντικός!!! Όνειρο του είναι να γίνει ο μεγαλύτερος σεφ του κόσμου και να βραβευτεί βεβαίως γι΄ αυτό...
Τα σχέδια του προκαλούν αντιδράσεις από την τρωκτικο-οικογένεια όπως είναι λογικό, η τύχη όμως του χαμογελά όταν θα βρεθεί στην κουζίνα ενός από τα πιο chic και gourme εστιατόρια του Παρισιού όπου θα προσπαθήσει παρά τις προφανείς δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει, να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

 Από τις πιο ωραίες ταινίες κινουμένων σχεδίων γεμάτη από γέλιο, φαγητό και μυρωδιές !!! Απαραίτητη προϋπόθεση για να την δεις να έχεις μαζί μια μεγάλη μερίδα από το αγαπημένο σου φαγητό...Καλή προβολή...!








Directors: , Writers: ,   Stars: , ,

ዞር
  

Madagascar

 Το Movie's On Me  παρουσιάζει τις περιπέτειες των αγαπημένων μας ηρώων  Marty, Alex, Melman, Gloria συγκεντρωμένες όλες σε ένα μοναδικό αφιέρωμα!

 Η σειρά κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation αν και δεν προωθήθηκε εξ' αρχής όπως θα περιμέναμε από την εταιρεία παραγωγής, έλαβε την αναγνώριση που της άξιζε και κέρδισε τους μικρούς και μεγάλους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο ...Καλή προβολή...!




            

Dark Knight Trilogy

 Batman The Dark Knight είναι η τριλογία που ξεκίνησε το 2005 μετά από πολλά χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών για να εκμεταλλευτεί πάλι η Warner την απήχηση του "Ανθρώπου νυχτερίδα". Το "Batman Begins" είναι η πρώτη ταινία με σκηνοθέτη τον Nolan, και σεναριογράφους αυτόν και τον αδερφό του.

 Η ιδέα δεν ξεκίνησε ως τριλογία, αλλά η μεγάλη επιτυχία που είχε η μία ταινία μετά την άλλη δεν άφησε άλλη επιλογή στους παραγωγούς. Βέβαια, οι αδερφοί Nolan περίτεχνα έκλεψαν στοιχεία όχι μόνο από τον ίδιο τον Batman και κομικ παλαιότερα του υπερήρωα, αλλά και στοιχεία από άλλες ταινίες που χρησιμοποίησαν μέσα στο σενάριο και την σκηνοθεσία.

 Eδώ θα κάνουν την εμφάνιση τους νέοι αντίπαλοι τόσο του Batman όσο και του και του Γουέιν, από το παρελθόν, από το παρόν και κάποιες φορές ο ήρωας θα πρέπει να παλέψει και με τον ίδιο του τον εαυτό...



                



Vegas

 1960 Las Vegas, Nevada. Σε μια αχανή έρημο ξεκίνα να χτίζεται αυτό που σήμερα γνωρίζουμε όλοι ως την πρωτεύουσα του τζόγου. Ο ντόπιος γελαδάρης Ralph Lamb (Dennis Quaid), ένας μπαρουτοκαπνισμένος καουμπόης καλείται από τον δήμαρχο της πόλης να αναλάβει χρέη σερίφη αντικαθιστώντας τον πρόσφατα δολοφονημένο και διεφθαρμένο προκάτοχο του. Ο σερίφης Lamb θα βρεθεί αντιμέτωπος πολύ σύντομα με την μαφία  και πιο συγκεκριμένα με τον Vincent Savino (Michael Chiklis) επικεφαλής του καζίνο Savoy, απεσταλμένου της μαφίας του Chicago...

 Σειρά εποχής που προβάλλεται από το δίκτυο CBS με πρωταγωνιστές τους πολύ καλούς Michael Chiklis (Shield, Fantastic 4) και Dennis Quaid. Μαζί τους η γνώριμη από την τριλογία Matrix και όχι μόνο, Carrie-Anne Moss. Οι καουμπόηδες αναλαμβάνουν την επιβολή του νόμου σε μια πόλη που μετατρέπεται στο νέο κάστρο της μαφίας μετά την πρόσφατη τότε, αποτυχία της Κούβας. Δολοφονίες, τζόγος, μαγκιά και λάμψη εποχής, παίζουν στον υπέρτατο βαθμό σε ένα σενάριο παλιακό με πολλά κενά και διαστήματα που σκέφτεσαι ότι καλύτερα θα ήταν να βάλουν στιγμιότυπα από πρωτάθλημα ροντέο! Γενικότερα η σειρά είναι...Εντάξει!

 Για όσους επιλέξουν να την ξεκινήσουν τώρα να σας πω ότι έχετε μια 15αριά επεισόδια να αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι ...Καλή προβολή...




Mystic River

 Έχουμε 2003 και τρεις μεγάλοι ηθοποιοί (Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon) θα γίνουν οι τρεις παιδικοί φίλοι, που  ήταν αχώριστοι μέχρι την ημέρα όπου ένα τραγικό γεγονός στιγμάτισε έναν από αυτούς. Οι δρόμοι και οι ζωές τους θα συναντηθούν ξανά μετά από μερικές δεκαετίες, όταν η δεκαεννιάχρονη κόρη του ενήλικά πλέον Jimmy θα βρεθεί δολοφονημένη. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει τον καταλύτη στις μεταξύ τους σχέσεις και στην αντιμετώπιση των φαντασμάτων του παρελθόντος. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Sean που είναι πλέον αστυνομικός και οι υποψίες δεν θα αργήσουν να στραφούν στον Dave.

 Ο Clint Eastwood στην σκηνοθεσία και ο συνδυασμός με τους τρεις πολύ καλούς ηθοποιούς φέρνει υποψηφιότητες για oscar, για μία ταινία που εμένα προσωπικά δεν με άφησε ποτέ αδιάφορο και πάντα έχω στο μυαλό μου ως πρόταση. 

 Ο Eastwood ασχολείται περισσότερο με την ανάπτυξη και παρουσίαση των τριών βασικών χαρακτήρων και του κοινωνικού τους περίγυρου, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ τους και σε όλα εκείνα τα προβλήματα που χρόνια τώρα έκρυψαν μέσα τους και εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα. Το τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αλλά καλύτερα να μην σας υποψιάσω !



 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger