Home » , , , , » The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness

 Ο Chris Gardner (Will Smith) ζει στο Σαν Φρανσίσκο των αρχών της δεκαετίας του '80 με τη γυναίκα του, Linda (Thandie Newton) και τον πεντάχρονο γιο του, Christopher (Jaden Smith). Έχοντας επενδύσει όλες του τις οικονομίες στην αγορά κάποιων ιατρικών μηχανημάτων αμφιβόλου λειτουργικότητας, ο Chris προσπαθεί απεγνωσμένα να τα πουλήσει για να επιβιώσουν. 

 Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όσο ευνοϊκά θα επιθυμούσε και τα προβλήματα αρχίζουν. Η Linda λυγίζει από το βάρος της φτώχιας τους, χάνει την υπομονή της και τους εγκαταλείπει. Λίγο αργότερα, πατέρας και γιος, διώχνονται από το διαμέρισμα με έξωση. Με πεσμένη ψυχολογία και ακόμα πιο πεσμένη ροή εισοδήματος, ο έξυπνος Chris προσπαθεί να εξασφαλίσει την επιβίωσή τους, υπομένοντας την κάθε κακοτυχία. Η τύχη, όμως, του κλείνει ελαφρά το μάτι, προσφέροντάς του την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μια γνωστή χρηματιστηριακή εταιρία με ελάχιστες πιθανότητες πρόσληψης. Μη βλέποντας άλλη λύση, ο Chris αποφασίζει να δοκιμάσει...

Ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία και ερμηνεία οσκαρικών προδιαγραφών από μεριάς  Will Smith. Ο "fresh prince" μεγάλωσε και μαζί με τον γιό του έγραψαν ιστορία στις κορυφαίες δραματικές ταινίες...Καλή προβολή...!





Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger