Home » , , » 666

666

Ένα νούμερο με μεγάλη ιστορία, που σηματοδοτεί την παρουσία του κακού όπου και αν το συναντήσεις. Έγινε τραγούδια, έγινε ταινίες...τώρα και σε σειρά!

 Το στόρι της σειράς εκτυλίσσεται μέσα σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια της Νέας Υόρκης, το κτίριο Ντρέικ. Ένα νεόνυμφο ζευγάρι, που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, Gavin Doran, ένα πάμπλουτο δολοπλόκο άνθρωπο που έχει ως χόμπι την ιδιοκτησία μεγάλων ακινήτων, ότι μπορούν να γίνουν οι κατάλληλοι διαχειριστές του κτιρίου. Μάλιστα, η γυναίκα του ζευγαριού, Jane Van Veen, που έχει κάνει κ ένα φεγγάρι σε αναπαλαιώσεις, αποφασίζει να ξεκινήσει την αναδόμηση του κτιρίου για να ανακαλύψει ότι πραγματικά το κτίριο είναι πααααάρα πολύ παλιό.

 Παράλληλα με τις ανακαλύψεις που θα κάνει η πρωταγωνίστρια της σειράς, εμείς ανακαλύπτουμε ότι το δαιμονικό νούμερο δεν είναι τυχαίο και ο Terry O'Quinn, γνωστός από τον ρόλο του στο " Lost ", θα κλείσει συμφωνίες με τους ενοίκους του, με αντάλλαγμα την ψυχή τους!

 Η σειρά τρέχει ήδη την πρώτη της σεζόν, οι οποία είναι ιδιαίτερα πετυχημένη και όχι άδικα. Καλοί ηθοποιοί, με καλοστημένη υπόθεση που κάπου το πάει...τώρα το που θα είναι αυτό ; Η συνέχεια επί της οθόνης...








π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger