Inglourious Basterds

Ο Υπολοχαγός Aldo Rein (Brad Pitt) συγκροτεί μια ομάδα από Αμερικανό-Εβραίους επίλεκτους στρατιώτες, με σκοπό να εισβάλλει στην Γερμανόκρατούμενη Γαλλία και να ταλαιπωρήσει τους Ναζί...πριν ή αφού τους σκοτώσει!!! 

 Η ομάδα γνωστή και ως "Μπάσταρδη" αποτελείται από μέλη που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς, τρόπους και ενοχές πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα όποιον Γερμανό συναντήσουν στο διάβα τους, είτε αυτός είναι ήρωας πολέμου είτε το παραπαίδι του στρατεύματος. Ταυτόχρονα μια Εβραία που κατάφερε να γλιτώσει από την αιχμαλωσία των Ναζί αλλάζει ταυτότητα και γίνεται ιδιοκτήτρια ενός μικρού κινηματογράφου, παίζοντας τον ρόλο-κλειδί στη μάχη κατά του Γ' Ράιχ...

  Ο Τarantino έφερε το 2009 πάλι στο προσκήνιο την ταινία του 78' και τον 2ο ΠΠ μαζί με το απίστευτα παρανοϊκό μυαλό του βεβαίως! Η ταινία είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να δεις, sculp να φεύγουν στον αέρα, καυστικό χιούμορρ και έξυπνους διαλόγους από μια παρέα βλάχων που χασκογελάνε πάνω απ τους σφαγμένους γερμανοπαλήκαρους με τα αγγελικά και ταπεινά ανθρώπινα προσωπάκια!!!

  Σαφώς και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα η ιστορία που περιγράφεται στην ταινία αλλά πολύ γούσταρα με το τέλος. Είναι αυτό που ίσως θα θέλαμε να διαβάσουμε στα βιβλία της ιστορίας...Καλή προβολή...!



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger