To The Wonder

 Ο Neil (Ben Affleck) και η Marina (Olga Kurylenko), επισκέπτονται το μαγευτικό νησάκι Mont Saint-Michel στα ανοικτά της Νορμανδίας, γνωστό και ως "Το θαύμα". Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού περάσει ευχάριστα τις διακοπές του επιστρέφει στην μόνιμη κατοικία τους στην Oklahoma. Εκεί τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους για το φαινομενικά αγαπημένο ανδρόγυνο. Η σχέση τους θα κλονιστεί όταν η Marina νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη για έναν ξεχωριστό ιερέα (Javier Bardem) και ο Neil συναντα και επανασυνδέεται με μια παλιά του αγάπη την Jane (Rachel McAdams)...

 Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή στο ρομαντικό δράμα που σκηνοθετεί ο Terrence Malick! Πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck που μετά την μεγάλη επιτυχία του Argo, είπε να συμμετάσχει και σε μια ταινία της άλλης άκρης, της απόλυτης αποτυχίας δηλαδή! Δίπλα του συναντάμε την εντυπωσιακή  Olga Kurylenko, που το γύρισε στην ηθοποιία μετά το Quantum of Solace. Παρεμπιπτόντως την Ουκρανογαλλίδα μοντέλα θα την δούμε και στο Oblivion, στο πλευρό του Tom Cruise.


 Όσο αφορά τώρα την συνολικότερη αίσθηση που αναμένεται να αφήσει η παραπάνω παραγωγή, μάλλον το γεγονός ότι ενώ ανακοινώθηκε το 2010 και μέχρι τα τέλη του 11' δεν της είχαν δώσει καν τίτλο, νομίζω τα λέει όλα...Αν δεν πειστείτε από όλα τα παραπάνω ε τι να πω?...Καλή προβολή...!?! Από 9 Μαΐου στους κινηματογράφους.







Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger