Modern Family

 Ο μπαμπάς Jay (Ed O'Neill), η κεφαλή μιας μεγάλης και αντισυμβατικής οικογένειας. Ζάμπλουτος και ισχυρογνώμων έχει ξαναπαντρευτεί την κατά πολύ νεότερη του, παθιασμένη Λατίνα Gloria (Sofía Vergara). Η κόρη του Claire (Julie Bowen), έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον σύζυγο της Phil Dunphy (Ty Burrell) και τα 3 τους παιδιά Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) και Luke (Nolan Gould). Τέλος, ο γιος του Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), δηλωμένος και με το νόμο ομοφυλόφιλος, έχει ανοίξει σπιτικό με τον τσουπωτό συνέταιρο του Cameron (Eric Stonestreet) και την υιοθετημένη κόρη τους Lily (Aubrey Anderson-Emmons)!

 Όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη μοντέρνα οικογένεια!!! Οι περιπέτειες, οι ασχολίες, οι ανησυχίες και οι κωμικές καταστάσεις που ζουν καθημερινά, μας μεταφέρονται σε πολλά, μικρά και περιεκτικά 20λεπτα επεισόδια...

 Την ιδανική Αμερικάνικη γιάπικη οικογένεια, μας παρουσίασε για πρώτη φορά το 2009, το δίκτυο ABC. Η υπερκατανάλωση, οι μονοκατοικίες στα προάστια, οι χρυσές πιστωτικές και τα ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να...ξεσκάσουμε, για τα μάτια μας και μόνο! Διασκεδαστική σειρά βεβαίως, απόλυτα gay-friendly που συνοδεύεται από το ανάλογο καυστικό και έξυπνο χιούμορ. Με ένα σύνολο πολύ καλών ηθοποιών να πλαισιώνουν τον αγαπημένο Al Bundy από τους Παντρεμένους με Παιδιά, έναν ηθοποιό σύμβολο, για μια ολόκληρη γενιά που απλά έλεγε πως όταν μεγαλώσει θα ήθελε να είναι σαν εκείνον...ή το ακριβώς αντίθετο! 

 Μια μεγάλη ιδιαίτερη και ευτυχισμένη οικογένεια στις οθόνες μας λοιπόν, έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία με αποκορύφωμα τις εισπράξεις του 2012 που ούτε λίγο ούτε πολύ κέρδιζε περίπου 2.13 εκατ. δολ. ανα επεισόδιο!!! Η σειρά είναι ήδη στον τέταρτο κύκλο και έπεται συνέχεια...Καλή προβολή...!





ዞር
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger