The Dark Knight Rises

  Η αμερικανική περιπέτεια, παραγωγής 2012, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν και σε σενάριο του ίδιου σε συνεργασία με τον αδερφό του, Τζόναθαν Νόλαν.

  Οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του διπρόσωπου Harvey Dent και την καταστροφική δράση του Joker, η Gotham έχει πλέον βρει τη γαλήνη, χάρη στη φήμη του ηρωικού εισαγγελέα, την οποία ο Batman (Christian Bale) φρόντισε να προστατέψει αναλαμβάνοντας όλο το ανάθεμα για τις δολοφονίες που εκείνος διέπραξε ως Two-Face. Ωστόσο, σύντομα μία νέα, ασύγκριτα πιο εφιαλτική απειλή αναδύεται για την πόλη και ακούει στο όνομα Bane (Tom Hardy). Η αινιγματική Selina Kyle (Anne Hathaway) προειδοποιεί τον Bruce Wayne για το κακό που έρχεται, καθώς το alter-ego της (Catwoman) περιμένει τον Batman να επανεμφανιστεί. Έτσι, παρότι οι αστυνομικές Αρχές κλιμακώνουν τις επιχειρήσεις τους σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν τον Bane, ο Wayne καλείται να φορέσει και πάλι τη στολή του Batman προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν εξίσου ευφυή με εκείνον αντίπαλο.

  Η Warner Bros. ήλπιζε στη δημιουργία μια τρίτης ταινίας Μπάτμαν με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το 2011 ή το 2012. Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήθελε το σενάριο της τρίτης ταινίας να τον κρατά συναισθηματικά δεσμευμένο. "Σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, πρέπει να κάνω την εξής ερώτηση", είπε "πόσες καλές νο. 3 ταινίες μπορεί κάποιος να ονομάσει;". Με προϋπολογισμό 250.000.000 δολάρια, η ταινία Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή άνοιξε στην 1η θέση συγκεντρώνοντας 160,8 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο. Συνολικά απέφερε 448,1 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 632,9 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Παγκοσμίως ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, γίνοντας η 13η ταινία στην ιστορία που το καταφέρνει, είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. 


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger