Mystic River

 Έχουμε 2003 και τρεις μεγάλοι ηθοποιοί (Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon) θα γίνουν οι τρεις παιδικοί φίλοι, που  ήταν αχώριστοι μέχρι την ημέρα όπου ένα τραγικό γεγονός στιγμάτισε έναν από αυτούς. Οι δρόμοι και οι ζωές τους θα συναντηθούν ξανά μετά από μερικές δεκαετίες, όταν η δεκαεννιάχρονη κόρη του ενήλικά πλέον Jimmy θα βρεθεί δολοφονημένη. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει τον καταλύτη στις μεταξύ τους σχέσεις και στην αντιμετώπιση των φαντασμάτων του παρελθόντος. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Sean που είναι πλέον αστυνομικός και οι υποψίες δεν θα αργήσουν να στραφούν στον Dave.

 Ο Clint Eastwood στην σκηνοθεσία και ο συνδυασμός με τους τρεις πολύ καλούς ηθοποιούς φέρνει υποψηφιότητες για oscar, για μία ταινία που εμένα προσωπικά δεν με άφησε ποτέ αδιάφορο και πάντα έχω στο μυαλό μου ως πρόταση. 

 Ο Eastwood ασχολείται περισσότερο με την ανάπτυξη και παρουσίαση των τριών βασικών χαρακτήρων και του κοινωνικού τους περίγυρου, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ τους και σε όλα εκείνα τα προβλήματα που χρόνια τώρα έκρυψαν μέσα τους και εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα. Το τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αλλά καλύτερα να μην σας υποψιάσω !



 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger