Home » , , , , » The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits

 O Πειρατής Καπετάνιος ένας μάλλον ατζαμής πειρατής, μαζί με το...Ο Θεός να το κάνει πλήρωμα του και το ετοιμόρροπο καράβι τους, ξεκινούν την περιπέτεια τους στην Ματωμένη Θάλασσα με μοναδικό σκοπό να νικήσουν τους σπουδαίους πειρατές Μαύρο Μπέλαμι και Κάτλας Λιζ στον διαγωνισμό για τον Πειρατή της Χρονιάς! Μπλέκουν σε  ότι μπελάδες μπορεί να μπλέξει ένας πειρατής αυτού του "βεληνεκούς" και σα να μην εφτανε αυτό, έρχονται αντιμέτωποι και με την κουστωδία μίας διαβολικής Βασίλισσας κι ένος πανούργου νεαρόυ επιστήμονα...

 Εγγυημένο γέλιο και φοβεροί διάλογοι από τους παραγωγούς του επίσης ξεκαρδιστικού "Οι κότες το ΄σκασαν" η πλέον φιλόδοξη δημιουργία του πολυβραβευμένου Βρετανικού studio Aardman Animation, που ειδικεύεται σε αριστοτεχνικά χειροποίητα κινούμενα σχέδια βασισμένα στην τεχνική του stop-motion.

 Επιπροσθέτως βγαίνει και 3D μεταγλωττισμένο, προτιμώ το ξενόφερτο στο συγκεκριμένο με τους Χιου Γκραντ (πρώτη του σε cartoon) και την από κορμί-κορμάρα και από φωνή όπως αποδεικνύεται φωνάρα Σαλμα Χαγιεκ...Καλή προβολή...!


 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger