The Road

 Ένας πατέρας δίχως όνομα και ο γιος του, διασχίζουν την ερειπωμένη Αμερική. Μετά από βιβλικές καταστροφές και ανεξήγητους κατακλυσμούς το μόνο που έχει απομείνει είναι στάχτη που καλύπτει τα πάντα και γκρίζα τοπία βγαλμένα από την Αποκάλυψη. Πατέρας και γιος προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε δυνατό μέσο, ξεκινώντας ένα ταξίδι μακρινό προς το Νότο χωρίς να ξέρουν το μέλλον τι τους επιφυλάσσει. Μέσα από τόπους εχθρικούς,  σκοτεινούς και επιζήσαντες καταδικασμένους για να επιβιώσουν σε κανιβαλισμό, εκείνοι πρέπει να παραμείνουν άνθρωποι...

 Η δραματική περιπέτεια The Road βγήκε το 2009, με ένα θέμα πάντα επίκαιρο, την ζωή μετά. Μετά το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε, την διάλυση των πολιτισμών, των κοινωνικών ιστών και αξιών, όταν το μόνο που μένει είναι η ανάγκη για επιβίωση. 

 Πρωταγωνιστής ένας ανιδιοτελής πατέρας (Viggo Mortensen) με τον γιο του, που δεν εγκαταλείπει τον αγώνα παρόλο που η γυναίκα του (Charlize Theron), το έκανε. Μια μάχη για να εξασφαλίσει ένα μέλλον στο γιο του, όποιο και αν είναι αυτό. Κατάσταση που φαντάζει τόσο μακρινή για μας, μα πάντα αποτελεί τροφή για συζήτηση και σχολιασμό. Ευχάριστη δεν τη λες, ούτε για ποπ-κορν, ενδιαφέρουσα, σοβαρή και απόλυτα συγκροτημένη είναι οπωσδήποτε... Καλή προβολή!




Share this article :

1 σχόλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger