Home » , , » American Horror Story

American Horror Story

Μια δυσλειτουργική οικογένεια η οποία μετακομίζει σε μια έπαυλη του Λος Άντζελες, δίχως όμως να γνωρίζει ότι είναι στοιχειωμένη, ζωντανεύοντας τους χειρότερους της φόβους και αποκαλύπτοντας τα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας.
  Ενώ ο Ben και η Vivien Harmon προσπαθούν να βάλουν πίσω τους τις σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν, αυτό το νέο τους σπίτι, σταδιακά αποκαλύπτει τα άπειρα μυστικά του, όπως και η γειτόνισσά τους, η οικονόμος του σπιτιού και ο Larry ο πρώην κάτοικος του σπιτιού.
  Στο ρόλο του πατέρα και καυτού ψυχιάτρου ο Dylan McDermott (The Practice), της μητέρας η Connie Britton (Friday Night Lights) και ως γειτόνισσα η ηθοποιός-θρύλος, βραβευμένη με Oscar Jessica Lange (Tootsie, Blue Sky), που σπάνια εμφανίζεται στην ΤV.
 Ο δημιουργός του “Glee” και του “Nip/Tuck”, Ryan Murphy, επιστρέφει με νέα σειρά φέτος - αυτή τη φορά θέλει να μας καθηλώσει με (ηθελημένο) τρόμο. Ο Ryan Murphy είναι τρανό παράδειγμα άνισου αλλά πάντα ενδιαφέροντος δημιουργού. Οι ως τώρα σειρές του ακολουθούν πάντα το ίδιο μοτίβο. Εάν έχει μία ιδέα την πετάει κατευθείαν στα μούτρα του θεατή.
 Αν είσαι λάτρης της ανεξέλεγκτης ψυχεδέλειας, η ταινία μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς, καθώς είναι από τις λίγες σειρές, εάν όχι η μοναδική, που μπορεί να χαρακτηριστεί ψυχολογικό θρίλερ, αλλά η ψυχεδέλεια που βγάζει είναι πέρα για πέρα ελεγχόμενη και με το σταγονόμετρο για να βγουν τα επεισόδια. Έχει αρκετά αργή πλοκή, αλλά από την άλλη μεριά πολύ ενδιαφέρουσα και σε κρατάει στην "τσίτα" για να δεις τι θα παιχτεί. 




  

π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger