The Shield

  "I don't step aside. I step up."

Αυτές είναι οι περιπέτειες της ειδικής ομάδας δράσης ενός αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες, που λειτουργεί σύμφωνα με τις ακραίες μεθόδους του αρχηγού της, Βικ Μακέυ. Βίαιο αστυνομικό θρίλερ.
 To Shield φέρνει τους δρόμους του LA  στο σαλόνι μας. Όχι χολιγουντιανούς, με αστραφτερά χαμόγελα, cool ανθρώπους, ωραία ντυσίματα, μεγάλα αυτοκίνητα. Αλλά τους δρόμους ενός Λος Άντζελες που ποτέ πριν δεν είχαμε δει στην οθόνη, μεγάλη ή μικρή. Ένα Λος Άντζελες με γειτονιές-γκετο, που η βία και η εγκληματικότητα είναι το μοναδικό lifestyle. Που οι φυλετικές ταραχές το συγκλονίζουν. Που ο ρατσισμός της αστυνομίας πάει χέρι-χέρι με τον ρατσισμό των συμμοριών.
 O Michael Chiklis γνωστός και από τους" Fantastic 4", μαζί με την ομάδα του δίνει σημασία στην αστυνομική περιπέτεια. Όσοι γνωρίσατε τις αστυνομικές σειρές μέσα από τρελές σκέψεις, ασυνάρτητα ψυχολογικά διαγράμματα, που σας εντυπωσίαζαν χωρίς να τα καταλάβετε και αναλύσεις ούρων για να βρεθεί ο ένοχος (CSI), ξεχάστε τα . Το " The Shield" είναι η αυθεντική αστυνομική σειρά που όλοι θα πρέπει να δείτε. Προσοχή, η ωμή βία και ο τσαμπουκάς που χρησιμοποιούν οι πρωταγωνιστές της, να μην χρησιμοποιηθεί ως μέτρο σύγκρισης....δε θα βρείτε παρόμοια σειρά! Η σειρά είχε σαρώσει Emmy και χρυσές σφαίρες...


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger