Hachi: A Dog's Tale


 Ο καθηγητής Parker Wilson (Richard Gere), βρίσκει εγκαταλελειμμένο, στο σταθμό του τραίνου ένα μικρο κουταβάκι σπάνιας ράτσας. Πως να αντισταθεί, το παίρνει σπίτι του μέχρι να βρει το αφεντικό του. Ο καιρός περνάει και κανείς δεν αναζητά το σκυλάκι, ωστόσο ένα πολύ δυνατό δέσιμο ανάμεσα στον καθηγητή και στο σκύλο έχει ήδη δημιουργηθεί. Έτσι ο Hachiko, όπως είναι το όνομα του, μένει με τον Parker και κάθε μέρα συνοδεύει το αφεντικό του στον σταθμό του τραίνου περιμένοντας καρτερικά, απερίσπαστο, να γυρίσει πίσω αργά το απόγευμα.
Η καθημερινότητα του θα αλλάξει όταν ένα απόγευμα ο Parker δεν θα γυρίσει, ο hachi θα επιστρέφει κάθε μέρα στο ίδιο σημείο για τα επόμενα 9 χρόνια περιμένοντας το αφεντικό του...

Μια πραγματική ιστορία, που μιλάει για τους αόρατους δεσμούς μεταξύ σκυλού-ανθρώπου και αφοσίωσης ενός πανέμορφου Akita στο αφεντικό του, που εκτυλίχθηκε στην πόλη Shōwa Era της Ιαπωνίας. Από κάποιους μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ καλή από κάποιους αδιάφορη...Για μένα από τον "ασπροδόντη" μέχρι το red dog, αυτή είναι η καλύτερη από όλες και σίγουρα πολύ συγκινητική! Το μόνο σφάλμα...άλλη η ράτσα του hachi στην αρχή και άλλη στο τέλος...Καλή προβολή...!
 




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger