Home » , , , , , » Rock Of Ages

Rock Of Ages

 Το blog μας δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα του Rock of Ages! Έτσι λοιπόν βρήκαμε αφορμή να επισκεφτούμε για πρώτη φορά φέτος θερινό κινηματογράφο παρέα με ένα δροσιστικό αναψυκτικό, αλλά και με κουνούπια που όπως φάνηκε καταχάρηκαν (δεχτήκαμε πολλά τσιμπήματα…)
  Στο θέμα μας όμως τώρα…το Rock Of Ages είναι μια ταινία βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ που είχε παιχτεί στο Broadway. Η ταινία εξελίσσεται στο Hollywood του ’80 όπου το ροκ είχε την πλήρη αποδοχή του mainstream και αφηγείται την ιστορία της Sherri (
Julianne Hough), μιας επαρχιώτισσας που φτάνει στην πόλη για να εκπληρώσει τα όνειρα της. Εκεί θα γνωρίσει τον Drew (Diego Boneta) και ο έρωτας τους θα μας ταξιδέψει σε μια εποχή όπου ινδάλματα της ροκ σαν τον Stacee Jaxx (Tom Cruise) βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.
  Ευχάριστη εντύπωση μας έκανε τόσο η μεταμόρφωση του Tom Cruise σε rock είδωλο, όσο και οι Alec Baldwin στο ρόλο του Dennis Dupree, ιδιοκτήτη του θρυλικού rock stage “Bourbon”, και Russell Brand στο ρόλο του Lonny, φίλου και συνεργάτη του Dennis, με την ιδιαίτερη σχέση τους!
Δημοφιλή τραγούδια από Foreigner, Twisted Sister, Bon Jovi, Poison, Def Leppard, Joan Jett, Extreme κλπ, είτε ολόκληρα είτε σε περίτεχνες μίξεις, εξυπηρετούσαν άμεσα το concept και αποτέλεσαν τον κύριο όγκο της μουσικής της ταινίας .
  Η βραδιά πέρασε ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα all-time-classic hits από κορυφαίες ροκ μπάντες της εποχής. Την προτείνουμε εννοείται στους οπαδούς μιας εποχής που κατά παράξενο τρόπο αναβιώνει στη σύγχρονη Αμερική, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο δίωρο σε ένα κινηματογράφο που μετατρέπεται σε μουσική σκηνή!
 
Καλή προβoλή!




Director: Adam Shankman Writers: Justin Theroux, Chris D'Arienzo  Stars: Julianne Hough, Diego Boneta and Tom Cruise


EviKapa


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger