Home » , , » The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Η ταινία αυτή έρχεται στους κινηματογράφους στις 12/7 και αναμένεται να μην συγκινήσει ιδιαίτερα τους φίλους της θρυλικής αράχνης. Είναι η τέταρτη ταινία που βγαίνει με τον Spiderman, αλλά αυτή την φορά η ταινία αποτελεί "reboot" της ιστορίας. Μιας ιστορίας όμως εντελώς διαφορετικής από αυτή που έχουμε συνηθίσει οι θαυμαστές του Spidy.
 Μετά την ανακοίνωση από την Sony ότι Spiderman 4  δεν θα υπάρξει, αμέσως σκέφτηκαν ότι η επόμενη έκδοση θα είναι βασισμένη στην θρυλική σειρά του '60 "The Amazing Spider-Man". Η μόνη σχέση με το comic όμως είναι ότι εδώ η "αράχνη" χρησιμοποιεί συνθετικό ιστό που παρασκευάζει ο ίδιος και όχι οργανικό όπως στις προηγούμενες ταινίες.
Πάμε όμως στην μεγάλη ανακρίβεια της ταινίας. Ο θείος Μπέν ζει, ζει και βασιλεύει. Ο Spiderman  έγινε υπερ-ήρωας γιατί έχασε, εξαιτίας της αμέλειας του, μέσα από τα χέρια του, τον αγαπημένο του θείο, που ήταν σαν δεύτερος πατέρας του. Και θα σκεφτείς, "τώρα πως θα γίνει όλα αυτά που πιστεύει;" Έλα ντε!
 Ανακρίβεια, υπ' αριθμόν 2, είναι ότι οι δυνάμεις του αρχίζουν και αναπτύσσονται μόνες τους κατά την εφηβική του ηλικία, πράγμα που δημιουργεί ένα μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση των γονιών του. Ο SpiderMan δεν είχε έμφυτες δυνάμεις τις απέκτησε μετά από τσίμπημα αράχνης (και συγκεκριμένα "μαύρης χήρας"..neeerd). Τέλος οι γονείς του δεν εξαφανίστηκαν αλλά πέθαναν. Αυτομάτως η πλοκή του έργου, που θέλει την αράχνη να ψάχνει τους γονείς του, δεν είναι σωστή!
 Εγώ την ταινία θα πάω και θα την δω, μόνο και μόνο γιατί όπως θα καταλάβατε είναι ο αγαπημένος μου ήρωας, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα γυρίσω και θα ρίχνω μπινελίκια εδώ πέρα!!!!





Director: Marc Webb Writers: James Vanderbilt, Alvin Sargent
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger