Mean Machine

 O Danny Meehan, ένας πουληµένος σταρ του ποδοσφαίρου που µε τα στηµένα παιχνίδι ζει µια άνετη ζωή. Λεφτά, γρήγορα αυτοκίνητα και διάσηµη γυναίκα. Όλα αυτά αλλάζουν όταν µεθυσµένος χτυπάει έναν µπάτσο και µπαίνει στην φυλακή, και τα πράγµατα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο διευθυντής των φυλακών που είναι φανατικός του ποδοσφαίρου διοργανώνει έναν αγώνα , µεταξύ σωφρονιστικών υπαλλήλων και κρατουµένων. Ο Danny Meehan, καλείται να εκπαιδεύσει τους σκληρούς και αγύµναστους κρατουµένους σε µάχιµη οµάδα νίκης !
 O Vinnie Jones σε έναν ακόμη ρόλο σκληρού. Αυτή τη φορά σε ένα remake, της ομώνυμης ταινίας του 1974 (τότε στον πρώτο ρόλο ήταν ο Burt Reynolds). Η ταινία διαθέτει γρήγορο ρυθμό, πρωτότυπα πλάνα, κοφτό μοντάζ. Κυρίως όμως διαθέτει κωμική φλέβα. Ακόμη και λιγότερο κωμικά γεγονότα δίνονται μέσα από ένα εύθυμο πρίσμα. Αυτό θα λέγαμε ότι είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της. Διαπιστώνουμε πάντως ότι η φυλακή είναι απλά το σκηνικό για την εξέλιξη της ιστορίας μιας και οι κρατούμενοι δεν κακοπερνάνε.










Director: Barry Skolnick Writers: Tracy Keenan Wynn, Charlie Fletcher  Stars: Vinnie Jones, David Kelly and David Hemmings

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger