Home » , , , » Requiem for a Dream

Requiem for a Dream

 Ο Χάρι είναι ο ναρκομανής μοναχογιός της Σάρα, μιας χήρας που ζει μόνο για να χαϊδεύει ένα νέο κουτί με σοκολατάκια και να αναβοσβήνει την τηλεόραση στο αγαπημένο της πρόγραμμα: Ένα σόου για «πετυχημένους» ανθρώπους. Ένα τηλεφώνημα, ότι τάχα επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στο σόου, δίνει νέο νόημα στη ζωή της: Η Σάρα ζει πλέον για να εμφανιστεί στην τηλεόραση με το κόκκινο καλό της φόρεμα, μα πρέπει πρώτα να κάνει μια θυσία: Να χάσει κιλά, διότι τα σοκολατάκια την έκαναν εύσωμη πια, έναντι του φορέματος.
 Το Requiem For A Dream μας βάζει στην αποσαθρωμένη ζωή των ανθρώπων των Αμερικανικών μεγαλουπόλεων. Οι ερμηνείες στηρίζουν την ταινία και μάλιστα η Ellen Burstyn προτάθηκε για το βραβείο Oscar ΑΑ Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία βασίζεται στο πετυχημένο βιβλίο του Huber Selby Jr, Last Exit To Brooklyn και ουσιαστική δύναμή της είναι οι ρόλοι. Οι χαρακτήρες αυτοί, που καθένας με τον δρόμο του ζουν την κόλαση του εθισμού και φτάνουν στο χείλος της καταστροφής. 
 Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του παγκοσμίου κινηματογράφου ever. Πρόκειται για μία από τις πιο αρρωστημένες ψυχικά και συναισθηματικά ταινίες ever. 


 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger