Home » , , , , , » Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

 Προς μεγάλη του έκπληξη ο Joel (Jim Carrey) ανακαλύπτει πως η φίλη του Clementine (Kate Winslet) έσβησε τις αναμνήσεις της σχέσης τους από την μνήμη της. Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας έρχεται κι αυτός σ’ επαφή με τον εμπνευστή και εφευρέτη της διαδικασίας, Δρ. Χάουαρντ Μίρτσβιακ στην κλινική Λακούνα, και του ζητά να σβήσει και από τη μνήμη του την Clementine. Καθώς οι αναμνήσεις του Τζόελ σιγά σιγά εξαφανίζονται, αυτός αρχίζει να ανακαλύπτει και πάλι την αγάπη του για την Clementine. Από τα βάθη των…υπολειμμάτων του μυαλού του, θα προσπαθήσει να διακόψει τη διαδικασία. Κι ενώ ο Δρ. Μίρτσβιακ και οι βοηθοί του τον κυνηγούν μέσα στον λαβύρινθο των δικών του αναμνήσεων, είναι πια σαφές πως ο Joel δεν μπορεί να βγάλει την Clementine από το μυαλό του.
  Μία ταινία που μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία αυθεντική ρομαντική δράμα-κομεντί.
Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα με αξιοσημείωτη πλοκή, με πολύ γρήγορη σκηνοθεσία και με πολύ σπουδαίες ερμηνείες από την εκπληκτική
Kate Winslet και τον Jim Carrey, που καταλήγει να παρασύρει το θεατή και να τον κάνει να βιώσει όλα τα συναισθήματα που βιώνουν και οι ήρωες. Τα παιχνίδια που κάνει με το χρόνο αποκαλύπτονται σταδιακά και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα. Αφού παρακολούθησα την ταινία πραγματικά αναρωτήθηκα γιατί και εμείς στην ζωή μας να μην συναντάμε τόση χαριτωμένη τρέλα. Τρέλα που ανοίγει άλλες πτυχές της ζωής μας και του έρωτα.



π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger