The Expendables


 Η ομάδα των Expendables είναι μια παρέα επικίνδυνων μισθοφόρων, αποτελούμενη από μερικούς από τους πιο σκληροτράχηλους και άριστα εκπαιδευμένους στρατιώτες σε ολόκληρη τη γη. Όταν μια μυστηριώδης οργάνωση θα τους προσλάβει με σκοπό την ανατροπή ενός αιμοσταγούς δικτάτορα σε ένα κρατίδιο της Λατινικής Αμερικής, θα βρεθούν αυτομάτως αντιμέτωποι με ορδές ξένων στρατευμάτων, περίεργα παρασκηνιακά παιχνίδια και μια απροσδόκητη προδοσία που θα κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο και επικίνδυνο.

 H απόλυτη "guymovie". Οι αστέρες που παίζουν σε αυτή την ταινία είναι ένας  κι ένας, σε μία παραγωγή και σκηνοθεσία του Stallone που όπως αναμενόταν δεν θα ήταν καθόλου χλιαρή.

 Ένα συναίσθημα που αναμιγνύει αμερικάνικο πατριωτισμό, που δεν με αγγίζει καθόλου βέβαια, αλλά ήταν άκρως αναμενόμενο, και πίστη σε ιδανικά και ιδεώδη που σχετίζονται ανάλογα με το σενάριο της εκάστοτε ταινίας, πράγμα σύνηθες για τις περισσότερες σοβαρές δουλειές του Sylvester Stallone που τον χάραξαν στη μνήμη μας. Ένα νεόφερτο αίσθημα νοσταλγίας σε παλαιότερες εποχές 70′s 80′s που μας το εισήγαγε ο Mickey Rourke στο ΄΄ Wrestler ΄΄ και βεβαίως το συνέχισε και στην εν λόγω ταινία και η ωμή βία συνδυασμένη με την τέχνη των mettre του είδους Jet Li και Jason Statham, μας δίνει αυτό το εξαίρετο αποτέλεσμα.

 Τεστοστερόνη, αναβολικά και βαρβατήλα με το κιλό. Αυστηρά για αντροπαρέες ή για μοναχικές γυναίκες!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger