Home » , , , » Once Upon a Time

Once Upon a Time


Η σειρά φαντασίας «Once Upon A Time», δημιούργημα των Adam Horowitz και Edward Kitsis (σεναριογράφων του Lost), λαμβάνει χώρα στο σήμερα, ενώ μια σειρά από flashbacks μας γυρνάει στον κόσμο των παραμυθιών.  
 H Emma Swan (Jennifer Morrison) καταλήγει στη πόλη του Storybrooke στο Maine, όπου ζει ο δεκάχρονος γιος της Henry (Jared Gilmore), τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία. O Henry πιστεύει ότι η μητέρα του είναι η χαμένη κόρη της Χιονάτης και όλοι οι κάτοικοι της πόλης είναι χαρακτήρες από παραμύθια που έχουν πέσει θύματα της κατάρας της Κακιάς Βασίλισσας. H Emma και ο Henry θα αναπτύξουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους αλλά αρχικά εκείνη δεν θα δώσει βάση στα λεγόμενα του Henry, θεωρώντας τα αποτέλεσμα της παιδικής του φαντασίας. Καθώς όμως η σειρά εκτυλίσσεται διαπιστώνουμε ότι ο Henry δεν έχει άδικο...  
 Δύο παράλληλοι κόσμοι με χαρακτήρες όπως η χιονάτη, οι επτά νάνοι, ο Πινόκιο, η κοκκινοσκουφίτσα και πολλοί άλλοι, μην έχοντας μνήμες της πραγματικής τους ταυτότητας, ζούνε ως απλοί καθημερινοί κάτοικοί της πόλης στο σήμερα. Η σειρά κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή τόσο με ερωτήματα και απορίες που γεννιούνται, όσο και με την είσοδο κάθε φορά διάφορων νέων χαρακτήρων.  
 Η παραμυθένια ατμόσφαιρα, το σενάριο αλλά και το cast των ηθοποιών θα σας γοητεύσουν και θα σας επιτρέψουν να αφεθείτε σε ένα σύγχρονο παραμύθι. Σε αυτό το σημείο, θα ήταν καλό να ξεχωρίσουμε τον Robert Carlyle στο ρόλο του Mr. Gold, καθώς σίγουρα θα σας μαγέψει με το εξαιρετικό του υποκριτικό ταλέντο.    
 Η σειρά είναι αρκετά καλή!

Καλή προβολή! :)










Creators:Adam Horowitz, Edward Kitsis Stars:Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison and Lana Parrilla




EviKapa






Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
    newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    Here is my web site :: cccam server premium

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger