Home » , , , » Safe

Safe

Ο Λουκ Ράιτ, ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής του κυκλώματος μεικτών πολεμικών τεχνών, ζει μια βαρετή ζωή αγώνων ρουτίνας μέχρι την ημέρα που θα "πουλήσει" έναν στημένο αγώνα. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, η Ρώσικη Μαφία θα δολοφονήσει την οικογένειά του και θα τον «σβήσει» από τη μέχρι τώρα ζωή του, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απόκληρος, στοιχειωμένος από τις ενοχές, ταλανισμένος από την επίγνωση ότι πάντα θα τον παρακολουθούν και με τη βεβαιότητα ότι όποιος τον ξαναπλησιάσει συναισθηματικά θα βρεθεί νεκρός.
 Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, που καταδιώκεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τη γυναίκα του, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα εμπλακεί ενεργά σε έναν πόλεμο όπου παίζονται πολλά. Τελικά, θα ανακαλύψει ότι στο μυαλό της έχει καταγράψει έναν ανεκτίμητο αριθμητικό κώδικα, που η Τριάδα, η Ρώσικη Μαφία και κάποιοι διεφθαρμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης θα σκότωναν για να τον αποκτήσουν.
 Aκαταμάχητος,  σκληροτράχηλος, δυνατός, γρήγορος, μία ανεξάντλητη μηχανή φάπας, με λίγα λόγια ο Jason Statham στην νέα του ταινία "SAFE", η οποία αναμένεται να έχει ανάλογη επιτυχία με το "Transporter".! Statham Vs  Triads.. Mετά Vs Ρώσους.. Μετά Vs διεφθαρμένους μπάτσους.. Το ξύλο να σημειωθεί ότι είναι πιο άγριο απο ότι ήταν στο  "Transporter" και αυτό το κυριλέ τύπου "πώς το θέλετε το ποδαράκι σε νάρθηκα ή σε παϊδάκια?!" παύει να υπάρχει και σε αυτή την ταινία, ξεκάθαρα όσοι τις φάνε παίρνουν τα πόδια τους στον ώμο!!







  π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger