Terra Nova

 Το “Terra Nova” είναι μια οικογενειακή περιπέτεια μυστηρίου που έρχεται από τον Steven Spielberg. Στέλνει μια οικογένεια Ροβινσόνων του μέλλοντος, εκατομμύρια χρόνια πίσω στο χρόνο, σε αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο για την ανθρωπότητα. Εκεί, πέφτουν πάνω σε μια φωλιά δεινοσαύρων. Τα μυστήρια που θα συναντήσουν εκεί είναι πολλά, όπως φυσικά και οι απειλές. Σε αυτή τη Νέα Γη, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι εξάλλου, την τελευταία φορά που είχαμε Spielberg και δεινόσαυρους στην ίδια εξίσωση, όλα πήγαν καλά, σωστά;
 Ναι αλλά δεν θα συμβαίνει πάντα το ίδιο. Και καλά, ας πούμε την πρώτη φορά του βγήκε, προσωπικά ούτε τα Jurassic μου άρεσαν, λόγω εποχής ήταν κάτι πρωτόγνωρο, βέβαια. Δύο χιλιάδες χρόνια μετά τα πρώτα νιάτα του Steven Spielberg, και κάνα εκατομμύριο ταινίες με χαμένους κόσμους, δεινόσαυρους, δεινόσαυρους που μιλάνε και άλλα τέτοια περίεργα, θεωρώ ότι το όλο ψεματάκι έχει γίνει κουραστικό και κάθε τι άλλο παρά πρωτότυπο θεωρείται πλέον.
 Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη σειρά, η σκηνοθεσία είναι καλή, αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Υπάρχει και ένα μυστήριο που πλανάται, για μένα πολύ αδιάφορο, ενώ τα εφέ είναι πολύ καλύτερα λόγω εποχής και τεχνολογίας.



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger