Baywatch

H ομάδα ναυαγοσωστών της California έκανε πρεμιέρα το 1989 στο NBC αλλά μετά από μια μόλις σεζόν κόπηκε λόγω χαμηλής θεαματικότητας... Πλάκα κάνεις!!! Έτσι ο άνεργος πλέον και πρώην "Knight Rider" H "asselhoff" μαζί με τους δημιουργούς της σειράς αγόρασαν τα δικαιώματα και την παράγωγη κοψοχρονιά στήνοντας την απ την αρχή και έτσι το 1991 βγαίνει πάλι στον αέρα και κάπως έτσι το "Baywatch" γίνεται η πιο διάσημη σειρά σε όλο το κόσμο, που όλοι είδαμε στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, η σειρά που μας σύστησε την σιλικόνη, που ήταν αιτία να "χαθούν" εκατομμύρια παιδιά σε όλο το πλανήτη η σειρά που όλοι βλέπαμε και αφήσαμε στη μέση στο σεισμό το 99'. Ότι μοντέλο υπήρχε πέρασε απ το cast, η εισαγωγή σιλικόνης στην Καλιφόρνια ανέβηκε κατά 100% (μονό για την Pamela), ποιος δεν θυμάται το φοβερό "intro" της σειράς που κάθε μεσημέρι όπου και αν βρισκόσουν μέσα στο σπίτι, από κάποια τηλεόραση θα το άκουγες, ποιος θα ξεχάσει την πρώτη ξανθιά ναυαγοσώστρια "Pamela Anderson" με το αυτόνομο και με δίκη του προσωπικότητα στήθος, που έτρεχε στην παραλία και όλοι σκεφτόμασταν "Να!!! τώρα θα πεταχτούν απ έξω..." και για του λόγου το αληθές... για πατα εδώ. Απ΄την άλλη ποτέ δε κατάλαβα το λόγο που έπαιζε η "Alexandra Paul", ας το προσπεράσω όμως.
Όταν η σειρά πήρε τα πάνω της εκεί μάθαμε την "Carmen Hlektra", "Yasmine Bleeth", "Gena Lee Nolin" κ.α. και τρέχαμε στις παραλίες και ρωτούσαμε τον περιπτερά προς τα που πάω για το "Πύργο"? ...Μέχρι το 99' μας κράτησε παρέα επίσημα και μετά μέχρι το 2001 βγήκαν κάτι "Baywatch Hawaii" και ιστορίες αλλά τι να φτουρήσουν μπροστά στην ομάδα του "Mitch Buchannon".
Κουκουρουκου γενικά χαρακτηρίστηκε χωρίς νόημα όλο αυτό που έβλεπες, ίντριγκες, έρωτες και όλοι "πάνε" με όλους... Εμάς απ την άλλη μια χαρά μας φάνηκε και πολύ που καήκαμε τι λένε, θα ειναι πάντα μια απ΄ τις καλύτερες που έχει βγει!!! Πάρτε και για το τέλος ένα βιντεάκι







ዞር 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger