Walker,Texas Ranger

 Τexas Ranger, αστυνομική σειρά δράσης με πρωταγωνιστή τον κύριο που κοιτάει αγέρωχα δίπλα! Αυτή τη σειρά απο τα προήγουμενα χρόνια έχουμε ξεχωρίσει και σας την παρουσιάζουμε.Ο λόγος? Σίγουρα δεν είναι μόνο οι μαγικές και υπεράνθρωπες γιατί όχι, ικανότητες του Chuck, κάποιες από τις οποίες θα παραθέσουμε και στην συνέχεια αλλά γιατί ο Κος Norris κατάφερε να παραμείνει στην θέση του ως Tεξανός δασοφύλακας για 8 ολόκληρες σεζόν και προβάλλοντας τον εαυτό του και την κουστωδία του σε πάνω από 100 χώρες από το 1993 μέχρι και το 2001! Ο άνθρωπος δεν άφησε κακοποιό και δολοφόνο, νταή ή απλά μεθυσμένο καταπατητή χωρίς να του ρίξει κλοτσιά, αγαπημένη του κίνηση άλλωστε...!!!

 Έτσι η σειρά απογείωσε την καριέρα του ως "Σούπερ-Ήρωα" και έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν όλες αυτές οι φοβέρες ατάκες που στην Ελλάδα  έγιναν γνωστές το τελευταίο καιρό αλλά στην Αmerica τον δουλεύουν από το 2005! 

 Μέτα απ' την ιστορική αναδρομή ερχόμαστε στο τι μας έδωσε η σειρά Texas Ranger. Mας έδωσε τον Walker, τον άνθρωπο που δε πίνει πότε, δε καπνίζει, κοιμάται νωρίς, αγαπάει...μόνο!!! Δεν κοιτάει άμα περάσει ωραία γκόμενα επειδή θα μπορούσε να είναι αδερφή του, είναι τρομερά ηθικός & αμείλικτος με τους παρανομούντες και βεβαίως είναι η αιτία που απέκτησε ουσία η γνωστή φράση, το"χαμόγελο της Trident". Δεν έφαγε ποτέ ξύλο, δεν λέρωσε ποτέ τις μπότες του όταν έριχνε κλοτσιές, το Nissan Navara (λέμε τώρα) το είχε λιώσει στις λάσπες αλλά με κάποιο τρόπο έφτανε του κουτιού έξω απ το γραφείο του και το φοβερότερου όλων καθόμασταν και το βλέπαμε, ενώ ξέραμε οτι στο τέλος θα τις φάει ο κακόμοιρος λωποδύτης από τον Chuck....
Παρ' όλα αυτά εμείς εκεί, με την ελπίδα οτι θα δούμε κάποια στιγμή το πουκάμισο να βγαίνει λίγο απο την ζώνη αλλά μάταια, γι' αυτό και συνεχίζαμε να τον βλέπουμε και στις επαναλήψεις του Mega, ακόμα και μετά τόσα χρόνια στο telemarketing πάλι θα χάσουμε τον ύπνο μας και με το ένα μάτι μονο, θα κάτσουμε να τον καμαρώνουμε να τεντώνει ελατήρια, γιατί είσαι Εσύ...Chuck Norris!!!

 Για ολα τα παραπάνω,(1) Άνθρωπε χωρίς σκιά!!! (2) Ranger που συλλαμβάνεις κακοποιούς με την σκέψη!!! (3) Τεξανέ Δασοφύλακα που τελικά του το έκανες το χατίρι και έδωσες άδεια στο γατάκι τον James Bond να σκοτώνει!!! (4) Που  έχεις το μοναδικό apple υπολογιστή με ολόκληρο το μήλο!!! (5) Και τα φαντάσματα κάθονται τα βράδια γύρω απ΄ τη φωτιά και λένε ιστορίες για σένα!!!.......Σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε στο The Expendables 2 μπας και βρεθεί κανείς να σε τουλουμιάσει γιατί ο τελευταίος που σε έδειρε έχει αποδημήσει εις Κύριον καμιά σαρανταριά χρόνια (Bruce Lee). Kλείνωντας ας θυμηθούμε όλοι το αξέχαστο εκείνο Intro...!

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger