Home » , , , » Finding Nemo-Ψάχνοντας Τον Νέμο

Finding Nemo-Ψάχνοντας Τον Νέμο

Η Νο 1 εισπρακτική επιτυχία  κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών για την Disney, η ταινία που πούλησε τα περισσότερα dvd(πάνω από 40 εκ.), Νο 2 το 2003 σε εισπράξεις  πίσω από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών",το καλύτερο animation της χρονιάς του και εδώ και 4 χρόνια στο Τοp 10 των καλύτερων Cartoon όλων των εποχών!!!!!!!....(Ανάσα)...Ψάχνοντας Τον Νέμο!
 Η υπόθεση για να θυμηθούμε,όλοι είχε να κάνει με το ψάρι-κλόουν Μάρλιν τον υπερπροστατευτικό πατέρα του Νέμο που ζει μαζί του σε έναν ήσυχο ύφαλο. Μια ωραία πρωία το μικρό ψαράκι ξεκινά να εξερευνήσει τον απέραντο ωκεανό και καταλήγει να πιάνεται από δύτες και απο κει να βρίσκεται στο ενυδρείο ενός οδοντιάτρου! Ο Μάρλιν ξεκινά την αναζήτηση να βρει τον χαμένο του γιο μπλέκοντας σε ουκ ω λίγες περιπέτειες μακρυά από το σπίτι του έχοντας για συντροφιά την Ντόρι, το πιο καλόκαρδο, αλλά και το πιο αφηρημένο ψάρι του πλανήτη που θα τον βοηθήσει να πιστέψει τελικά στον εαυτό του αλλά και να βρει τον γιο του!!!
 Καταπληκτική ταινία κινουμένων σχεδίων, αντικειμενικά πολύ όμορφη, με χρώματα, εικόνες που αποδίδονται φοβέρα από την Pixar, η απόλυτη ψηφιακή εμπειρία για το 2003. Πέρα όμως απ΄ τα παραπάνω και το ευχάριστο του πράγματος όταν ξεφύγεις  από την οπτική του cartoon αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια ταινία που σου περνάει μηνύματα όπως, να προσπαθείς πάντα γι αυτούς που αγαπάς,στους γονείς, να μην κλείνουν τα παιδιά τους στην "γυάλα" και βεβαίως ότι στα δύσκολα πάντα... Κολυμπάμε!!!
Τις φωνές τους στην μεταγλώττιση δάνεισαν οι επίσης καταπληκτικοί  Θ.Αθερίδης & Δ.Παπαδοπούλου.


ዞር
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger