Home » , , , , » The Avengers

The Avengers


"There was an idea ; to bring together a group of remarkable people"

Όταν είχα δει το τέλος του "iron man 2" και το σφυρί του Thor που είχε προσγειωθεί σε έναν κρατήρα είχα μπει σε σκέψεις. "Ιron man" 3 ή μία νέου τύπου συνεργασία;
Τελικά έπεσα μέσα στο δεύτερο, μόνο που η συνεργασία είναι τύπου "Λεγεώνα των υπερηρώων". Εντάξει για να είμαι ειλικρινής δεν θα έπρεπε να περιμένω λιγότερα από την Marvel. Κατάφερε μετά από αρκετό καιρό να μας κάνει να περιμένουμε την καινούργια της ταινία, η οποία αναμένεται εξαιρετική. 
Η αλήθεια είναι ότι ο Τhor και ο Captain America δεν έπεισαν και πολύ για την σπουδαιότητα τους σαν ταινίες, και είναι και βασικοί χαρακτήρες στο "Avengers", αλλά εκεί που χωλαίνουν αυτοί έρχεται ο Furry και σου κολλάει από δίπλα και έναν Iron man ( Robert Downey Jr. ) και σου λέει αφού θες και ηθοποιάρα πάρε να έχεις! Έχεις και έναν Hulk από κοντά για να στηρίξεις και τα εφέ σου και μετά άντε να μην πληρώσεις εισητήριο. Γιατί τα πράγματα είναι απλά έχεις εφέ, έχεις καλούς ηθοποιούς, έχεις χαρακτήρες που όταν ήσουν παιδί ήθελες να τους μοιάσεις, έχεις και ένα στόρι "μην την πέφτεις στην γη μου" και έρχεται κ δένει το σινεμαδάκι. 
Συνοπτικά, λοιπόν, η ταινία θα τα σπάσει, θα έχει ξύλο, δράση και πολύ ψέμα και θα χαζογελάμε με τα μαπίδια που θα τρώνε οι κακοί! Και για όσους λένε "ααα άντε πάλι αμερικανιές και τσάμπα το εισιτήριο" να πάτε να δείτε το "καθρέφτη καθρεφτάκι" . Άσχετοι!

π.
Share this article :

3 σχόλια:

  1. Υπέροχη με έντονη δράση και αίσθηση του humor( φοβερές ατάκες). Μετά το Avatar η καλύτερη ποιότητα 3D Που εχει βγεί εως τώρα.
    Σίγουρα θα την ξαναβλεπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το avatar για να σου πω την αληθεια δε μου αρεσει και τοσο...αλλα αυτο καλυτερα να το διαβασεις καποια αλλη στιγμη :P . οσον αφορα το avangers η ταινια τα σπαει εχει ηδη βγει η καλυτερη μεταφορα απο comic !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger