Ice Age I-III

Ice Age I
Η πιο περίεργη αγέλη που εμφανίστηκε ποτέ επί γης, ένα μαμούθ, μια τίγρης και ένας βραδυποδας συναντιούνται στην μεγαλύτερη μετανάστευση των ζώων προς τον Νότο! Τους ακολουθεί και ο Σκρατ, ένας απίστευτος σκίουρος που σκοπός της ζωής του είναι να μαζεύει βελανίδια αλλά ατζαμής όντας ο δυστυχής καταλήγει συνήθως να κατρακυλάει σε γκρεμούς η να συνθλίβεται από κομμάτια πάγων!!! Ξεκινάει η ιστορία μας με ποιον άλλο, τον Σιντ που... γιατί άραγε? ξυπνάει και δεν βρίσκει κανέναν απ' τους υπόλοιπους βραδυποδες στο δρόμο συναντά το μοναδικό μαμούθ που έχει απομείνει, Μανι και τον άγριο και πολλά πολλά δε σηκώνω τίγρη Ντιέγκο! Την παρέα συμπληρώνει ένα μωρό που βρίσκουν και αναλαμβάνουν την αποστολή να το επιστρέψουν πίσω στους ανθρώπους σώο. Η "Εποχή Των Παγετώνων" ξεχώρισε για τις ατάκες που μας χάρισε, τον τρόπο ομιλίας του Σιντ και τις ιδιαίτερες φωνές των Γ. Μπέζου, Π. Φιλιππίδη και Α. Σερβετάλη. 



ዞር



Ice Age II
H πολύ επιτυχημένη παρέα συνεχίζει την περιπέτεια της το 2006 και μας χαρίζει στιγμές γέλιου στο "Λιώσιμο Των Πάγων". Οι πάγοι λιώνουν και η αρχική χαρά δίνει την θέση της στην αγωνία αφού γρήγορα όλα τα ζώα συνειδητοποιούν ότι το νερό θα καλύψει την κοιλάδα που ζουν! Ο Mάνι και η παρέα του αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τα υπόλοιπα ζώα σε ασφαλές σημείο,στο δρόμο την εμφάνιση τους κάνουν δυο πόσουμ και ένα θηλυκό μαμούθ, η Έλι που την έχει δει... νυφίτσα! Ο Σίντ συνεχίζει να μας τρελαίνει με τις παλαβομάρες και τις εμμονές του βεβαίως, αλλά λίγο από τη δόξα του κλέβουν τα ποσουμ και σίγουρα ο Σκρατ που οι περιπέτειες εκείνου και του εκάστοτε βελανιδιού, που μοιάζει ζωντανό στα χέρια του, προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Από τεχνικής πλευράς το animation εξαιρετικό από την Blue Sky Studios, έκανε πολλούς από μας στο σινεμά να θέλουμε να πιάσουμε την ουρά του Σκρατ για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι αληθινή!!! Πολύ καλή επίσης ερμηνεία και από τους τρεις Έλληνες ηθοποιούς που δάνεισαν για μια ακόμη φορά την φωνή τους στους ήρωες της ταινίας.






ዞር



Ice Age III
To 2009 έρχονται ο Μανι και η "αγέλη" του ανακαλύπτοντας τους δεινόσαυρους!!! Μέτα την εγκυμοσύνη της Έλι και τις τάσεις φυγής του Ντιέγκο, ο Σιντ βρίσκει 3 μεγάλα ομολογουμένως αυγά και τα κρατάει σκεπτόμενος ότι αφού όλοι δημιουργούν οικογένεια να κάνει και εκείνος μία!!! Τα αυγά σπάνε αλλά δεν είναι όλα όπως τα φανταζόταν γιατί τα "υιοθετημένα" παιδιά του προκύπτουν... δεινοσαυράκια!!! Και εκεί ξεκινούν όλα. Αν το έχετε δει γνωρίζετε, αν όχι, δείτε το και δεν θα χάσετε,σίγουρα είναι όπως ακριβώς το περιμένατε, αυτό που δεν περιμένετε είναι το απίστευτο 3D, συν του ότι αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα του στόρι αφού η παρέα μετά το "Η Αυγή των Δεινοσαύρων" επιστρέφει το καλοκαίρι του 12΄ να μας παρουσιάσει την "Ολίσθηση των Ηπείρων". Η παρέα των 3 έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της το 2002 και αποτελεί ακόμα και σήμερα σημείο αναφοράς,  κερδίζοντας πολλές ψήφους στην ερώτηση για το πιο είναι το καλύτερο cartoon. Περιμένουμε το 4ο "επεισόδιο" της πιο ασυνήθιστης αγέλης και ελπίζουμε να μας χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές γέλιου. Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer... για το  continental drift.





ዞር
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger