Pulp Fiction

Say "What" one more time

  I dare u, i doubledare u mot***er!!!

Pulp: 1 Πολτός: μαλακή, υγρή, άμορφη μάζα ύλης. 2  Περιοδικό που περιέχει μακάβρια αναγνώσματα συνήθως τυπωμένο σε χαρτί κακής ποιότητας...
'Aν την έχεις δει, γνωρίζεις την υπόθεση.. οπότε ξέρεις, torrent, κλείσε πορτοπαράθυρα και δες την ξανά επειδή στο θύμισα, μέχρι όμως να "κατέβει" επειδή δε ξέρεις τι θα γράψω, διάβαζε!!! Αν απ' την άλλη δεν την έχεις δει και ψήνεσαι για ταινία που τα σπάει, τα μισά να καταλάβεις, τα άλλα μισά ούτε με μεταγλώττιση τότε πρέπει να δεις Pulp Fiction! 
Στα "σκάει" απ τα πρώτα δευτερόλεπτα, ότι αυτό που θα δεις δεν θα είναι και πολύ νορμάλ, αλλά κάτι σε κάνει να γουστάρεις και να συνεχίζεις.. Αυτές είναι οι σκέψεις που περνούν απ το μυαλό σου το πρώτο λεπτό, μέχρι που ξεκινάει ο διάλογος του ζευγαριού που καταλήγει στην επική ατάκα... (στο 4.14).... Ανεπανάληπτο Intro η αγαπημένη Μισιρλου, ολίγον διασκευασμένη, που έρχεται και δένει στην έκρηξη της πρώτης σκηνής. Αυτά είναι τα πρώτα 4:47 λεπτά του "Μυθιστορήματος μαζικής κατανάλωσης" (Pulp Fiction) !!! Ολόκληρη η ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος της,είναι ένα cult αριστούργημα. Μια ειρωνική και κυνική ωδή στα ναρκωτικά, στο βρώμικο χρήμα, στις συμμορίες και τους μαφιόζους, τα στημένα παιχνίδια, το τζόγο, τα εγκλήματα, το φόβο, είναι τόσα πολλά και πως να τα χωρέσεις σε δέκα σειρές. Το ρεζουμέ είναι ότι όλες οι επόμενες ταινίες που έχεις δει και πάνε ανάκατα, χρωστάνε πολλά χαρακτηριστικά τους στους παραπάνω τρελάρες.
Όλο αυτό το ξεκίνησε ο Τarantino, και στο τέλος σε κατάφερε να βγάλεις και συμπέρασμα. Αν νομίζεις ότι ο RockNRolla παίρνει ουσίες,ξεκόλλα! Δες το Pulp και θα καταλάβεις! Αν νομίζεις ότι μουσική επένδυση σε μια ταινία είναι οι γδούποι και ένα τραγουδάκι που παίζει διάσπαρτα σε 1&1/2 της ώρας... Δεν έχεις δει το Pulp Fiction!!! Και στο φινάλε επειδή το Kill Bill το έχεις δει και γούσταρες, δες και που χρωστάς την στιγμή αυτή της ζωής σου!!! Έγκλημα απλό, λιτό, απέριττο και bonus οι ευφυείς διάλογοι, όχι μαλακίες πιου-πιου... Το στόρι δε στο λέω, δες το και ότι καταλάβεις....!!!!



2 λεπτά  μείνανε για να "κατέβει"...


 



ዞር 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger