BraveStarr

Ένα cartoon που όλοι θυμόμαστε, ειδικά τα αγοράκια.Η μεταφορά του Texas Ranger σε παιδικό και σε άλλο γαλαξία βέβαια. Η σειρά παιζόταν για  δύο χρόνια στην Αμερική με μεγάλη επιτυχία, από το 1987 ως το 1989.
Ο Bravestarr ήταν ένας σερίφης ινδιάνικης καταγωγής, με αποστολή να προστατεύει τον πλανήτη του Νέου Τέξας, μαζί με τον σύντροφο του Thirty Thirty, ένα μηχανικό άλογο μεγάλων δυνατοτήτων και προδιαγραφών. O σερίφης δεν ήταν ένας απλός τσαμπουκαλής βλάχο - καουμπόης, είχε τρομερές κ υπερφυσικές δυνάμεις, όλες όμως βασισμένες στην ινδιάνικη σοφία και παράδοση. 
Η ακοή του λύκου, που του έδινε υπερφυσική ακοή. Η ταχύτητα του πούμα, που του έδινε σούπερ ταχύτητα. Η όραση του Γερακιού, που του έδινε την δυνατότητα να βλέπει μακρυά και η δύναμη της αρκούδας, που τον έκανε ανίκητο.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι μεγαλώνοντας άρχισα να βλέπω το παιδικό με άλλο μάτι. Συνειδητοποίησα ότι παρ' όλες τις δυνάμεις του ο σερίφης, που για να είμαστε ειλικρινής, τον έκαναν λίγο τούμπανο, τα έβρισκε πάντα σκούρα! Έτσι από την μορφή του ανίκητου υπέρμαχου του καλού, που πανηγύριζα όταν νικούσε τους κακούς, όντας μικρότερος, πέρασε στην μορφή του gay - ντοπαρισμένου - ποζερά - λατίνου. Όταν λοιπόν o Gaystarr τα έβρισκε σκούρα, ποιός τον βοηθούσε ; Ποιός άλλος ; Ο γαμάτος  Thirty Thirty. Όταν η αλογάρα σηκωνόταν στα πίσω πόδια του κ βουτούσε την χράπα - χρούπα, ο Gaystarr και ο Tex-hex έμοιαζαν με μικρές hendai μαθητριούλες!!!! 






                                                                       π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger