Home » , , , , » Game of thrones S2

Game of thrones S2

"I will take what is mine with fire and blood!"
Ένας χρόνος πέρασε κ η αγαπημένη σειρά όλων  επέστρεψε. Και επέστρεψε δυναμικά, έτσι όπως ταιριάζει σε μία σειρά καλοδουλεμένη, με ωραίο "script"  που έχει δουλέψει πολύ προσεκτικά τα βήματά της! Το θέμα με το "Game of thrones" πιστεύω δεν είναι απλά οι συνωμοσίες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η πλοκή, η δράση και η ατμόσφαιρα που απορρέει μέσα από τους πολύ καλοφτιαγμένους χαρακτήρες. Την επιθυμία να "κολλήσεις" με αυτή την σειρά στην δημιουργεί η αίσθηση ότι κάπου οδηγεί αυτό. Άλλοι περιμένουν την μεγάλη σφαγή, άλλοι την τιμωρία των Λάννιστερ και άλλοι απλά περιμένουν εναγωνίως να δουν που το πάει ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε μιλάμε για μία τυχαία σειρά πράγμα το οποίο φαίνεται και από το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.
Η σωστή δομή της σειράς και η ορθολογική ανάπτυξη της ιστορίας πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη. Το επεισόδιο που προβλήθηκε προχθές δίνει το στίγμα της νέας σεζόν. Παρουσιάζει τα πρόσωπα που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον πόλεμο που έρχεται από κάθε μεριά του βασιλείου. Οι Λάνιστερ κυνηγάνε τα μπάσταρδα του βασιλιά και τα ορφανά του Στάρκ γίνονται μαχητές.....
Το επεισόδιο παίρνει χαλαρά ένα 8, και αυτό γιατί απλά είναι μόλις 47 λεπτά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ "D&D" ΓΕΝΙΚΑ "RPG" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ.... ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!

                                                                   
                                                                     π.
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger