Kabamaru

Ολόκληρο το όνομα του είναι Ingano Kagemaru, το όνομα του σημαίνει " η απόλυτη σκιά ", αν και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις! Το όνομα Kabamaru είναι παρατσούκλι, που του έδωσαν λόγω της μεγάλης του όρεξης. O Kabamaru ήταν νίντζα και για την ακρίβεια ίνκα νίντζα. Μετά τον θάνατο του πολύ αυστηρού του παππού, ο οποίος όμως του έμαθε όσα ξέρει, ο νίτζα μας θα μετακομίσει στην πόλη του Τόκυο όπου θα γνωρίσει πολλές νέες συγκινήσεις και πολλές σημαντικές αλλαγές. Θα φύγει από τα βουνά που γυρνούσε ελεύθερος όλη μέρα και θα μπει σε μία καθημερινότητα του ιδιωτικού σχολείου και της επιτήρησης, από μία γλυκύτατη κυρία βέβαια (ήταν πρώην του παππού), και η οποία τον έχει σαν γιο της! Η κυρία αυτή, η Ran Ookubo, είχε και μία πολύ όμορφη εγγονή, την Mai Ookubo, την οποία βέβαια ερωτεύτηκε ο Κabamaru κυρίως χωρίς ανταπόκριση, γιατί η Mai ήθελε την φίρμα του σχολείου Shizune Mejiro.
Ο Kabamaru δεν άργησε όμως λόγω του έντονου ταμπεραμέντου του, να γίνει ακόμα μεγαλύτερη φίρμα, καθώς σε αυτό βοήθησε η τέχνη του, η οποία φάνηκε πολύ χρήσιμη στην κόντρα του σχολείου του με το γυμνάσιο  Ōgyoku.
 Το Kin'gyoku, στο οποίο πήγαινε ο Kabamaru είχε κόντρα με το Ōgyoku. Μέσα στα δύο σχολεία δρούσαν μυστικές ομάδες μαθητών που συνεχώς ερχόντουσαν σε σύγκρουση. Στο Kin'gyoku αρχηγός ήταν ο Shizune, που είχε κόντρα με τον  Hide Maejima, τον αρχηγό του Ōgyoku.
Το γυμνάσιο  Ōgyoku, είχε και αυτό ένα μυστικό όπλο της τάξης του Kabamaru, τον Hayate Kirino. O Hayate μεγάλωσε μαζί με τον Kabamaru, ήταν ορφανός και τον μεγάλωσε ο παππούς Saizō με την ίδια αντιμετώπιση και εκπαίδευση βέβαια με τον Kabamaru. Οι δυο τους μεγάλωσαν σαν αδέρφια, μέχρι που αποφάσισαν να το σκάσουν. Ο Kabamaru δεν τα κατάφερε και έτσι χάθηκαν, και όταν ξαναβρέθηκαν είχαν γίνει εχθροί!
Δεν πρέπει να υπάρχει παιδικό τέτοιου βεληνεκούς. Γενικά οι σχιστομάτηδες από στόρι πάνε πολύ καλά, μπλέκουν και την πλούσια παράδοση τους μέσα και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Βέβαια ο Kabamaru τρελαίνεται για το γεύμα σε κουτί, που είναι ένα πλουσιοπάροχο ιαπωνικό γεύμα, αλλά του αρέσει εξίσου και μπορεί και περισσότερο και η ξενόφερτη μακαρονάδα!


                          Βάλε χέρι να δεις τα επεισόδια... 


                                                  π. 
Share this article :

3 σχόλια:

  1. "Δεν πρέπει να υπάρχει παιδικό τέτοιου βεληνεκούς"

    Συμφωνώ απόλυτα....και ούτε πρόκειται να υπάρξει

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό Μπράβο !!! Αν βρείτε και το Voltron (με τα ρομποτ λιονταρια) σας παραδέχομαι !!!


    Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Kabamaru οτι κ να πεις λίγο είναι! για το voltron από την άλλη θα σκάσει εντός ολίγου!μείνετε συντονισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger