Thundercats

Thundercats, η σειρά παιδικών που ξεκίνησε το 1985 και τελείωσε το 1987. Αυτή η σειρά ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο μπροστά από την εποχή της, γι αυτό και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά εάν όχι το δημοφιλέστερο. 
Οι thundercats, έφτασαν στην τρίτη γη εκδιωγμένοι από τον πλανήτη τους, την Thundera, και βρήκαν καταφύγιο στα συντρίμμια του ίδιου τους του σκάφους, το οποίο ο πολυμήχανος Panthro, μετέτρεψε σε ένα απόρθητο φρούριο με την μορφή λιονταριού. Αρχηγός τους ήταν ο αξέχαστος Lion-O, που τους οδηγούσε πάντα σε νίκες εναντίον του Mumm-Ra (του παντοτινού), με την βοήθεια του παντοδύναμου σπαθιού του. Το ξίφος των Οιωνών έδινε στον Lion-O  πολλές δυνάμεις, όπως αυτή της ενόρασης. Εδώ ακουγόταν και η επική ατάκα που έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων μας, " Ξίφος των Οιωνών δώσε μου την υπερφυσική ματιά" ! Πέρα από το ξίφος όμως ο άρχων των thundercats, είχε άλλα δύο πολύ καλά κ χρήσιμα στην μάχη πλεονεκτήματα απέναντι στους εχθρούς του, τις συμβουλές του πιο αρχαίου thundercat, του Jaga, αλλά και την συντροφικότητα των φίλων του, που τον βοηθούσαν πάντα στα δύσκολα, όταν το σήμα των thundercats άστραφτε στον ουρανό. Εκείνη ήταν η στιγμή που ακουγόταν το "Thundercats-hooo" και ο Jackalman, ο Monkian, ο Slithe και ο Mumm-Ra έτρωγαν τα "μαπίδια" τους από τους Panthro, Lion-O, WilyKit, WilyKat, Tygra και την Cheetara!
Προσοχή μην μπερδέψετε οι νεώτεροι την σειρά των  Thundercats που κυκλοφορεί από το 2011, δεν έχει καμία απολύτως σχέση!




                                            π.



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger