Home » , , , » 13

13

"Μόνο ένας θα μείνει όρθιος" 

 13, ο αριθμός που συμβολίζει την αρχή της εφηβείας. Είναι ο ίδιος αριθμός που έχει τα λιγότερα γράμματα όταν προφέρεται στην αγγλική. Ο έκτος πρώτος αριθμός, που δεν αντιστοιχεί και ούτε πρόκειται σε μήνες ή ζώδια ή ακόμη και σε θεότητες. Είναι ο αριθμός που οι περισσότεροι θεωρούν ως γκαντεμιά, και η αλήθεια είναι πως αν και μένα με έλεγαν  Jason Statham ή Mickey Rourke ή 50cent, και έπαιζα σε έργο που πρωταγωνιστεί κάποιος Sam Riley τότε ναι μάλλον είναι γρουσούζικος αριθμός.

 Σε γενικές γραμμές παρ' όλα αυτά ο αριθμός 13 για τον πρωταγωνιστή κάθε άλλο παρά γρουσούζικος δεν ήταν. Και το τι εννοώ θα το καταλάβετε μόνο όταν δείτε το έργο. Ο Sam μπλέκεται σε μία κατάσταση πολύ περίεργη μέσα σένα συνδικάτο βίας με ανθρώπους το λιγότερο δολοφόνους, που η ανθρώπινη ζωή γι αυτούς αντιστοιχεί απλά με ένα γεμάτο πορτοφόλι.

 Η ταινία δεν κρύβει ιδιαίτερα τεχνάσματα για να σε κρατήσει προσηλωμένο, ούτε κάποια εφέ, έστω και σκηνοθετικά, και αν περιμένεις λόγω ονόματος (Jason Statham)  να δεις να πέφτει και κανά χέρι ξύλο, μάλλον άδικα περιμένεις.

 Από πλοκή το έργο δεν θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερη σημασία να το αναλύσουμε καθώς ο Sam μπαίνει σε μία κατάσταση και είτε βγαίνει είτε όχι το ίδιο και το αυτό.




Director: Géla Babluani  Writers: Géla Babluani, Greg Pruss
π.
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Hello, this weekend is nice in favor of me, because this moment i am reading this
    enormous informative paragraph here at my home.


    Also visit my blog :: cccam for linux

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It is not my first time to pay a visit this website, i am visiting this website dailly and get
    good facts from here daily.

    my web-site - uk payday loan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger