Home » , , , » Despicable Me

Despicable Me

 Ο Gru (Steve Carell) είναι ο... απαισιότατος εκείνος εγκληματικός νους που ετοιμάζει το νέο μεγαλεπήβολο σχέδιο με το οποίο θα ταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη και θα τον θέσει στο πάνθεον των απανταχού κακών. Ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδιάζει να κλέψει το φεγγάρι, ποντάροντας στις υπηρεσίες του Dr. Nefario (Russell Brand) καθώς και στον πιστό στρατό του αποτελούμενο από τα εργατικά σε βαθμό αυτοθυσίας κίτρινα minions, τα οποία για να είμαστε ειλικρινείς όχι απλά κλέβουν την παράσταση, αλλά είναι αξιαγάπητα και η καλύτερη διαφήμιση του animation αυτού! Έλα όμως που υπάρχει ανταγωνισμός! Ακούει στο όνομα Vector (Jason Segel) και παρότι μοιάζει με "φλώρο" κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, απειλεί σοβαρά τα σχέδια του Gru. Γι αυτό και ο απαισιότατος θα φτάσει να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια (Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher), μόνο και μόνο για να πετύχει το σκοπό του.
 Στο στρατό η αλήθεια είναι ότι δεν έμαθα τίποτα και ότι τσάμπα έχασα τον χρόνο μου. Αυτά που θα μπορούσα όμως να ξεχωρίσω είναι, η καλή παρέα, το "How i met your mother" και το Despicable me. 
 Τo συγκεκριμένο animation πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Ατάκες που μένουν, χαρακτήρες που αντιγράφεις εύκολα και 100% επιτυχία! Οι φιλμικές αναφορές στο 'Νονό' και τον 'Πυρετό Στο Σαββατόβραδο κουμπώνουν με τη μουσική επένδυση των Pharrell Williams και Heitor Pereira, στοιχεία που εντείνουν το ρυθμό, εμπλουτίζοντας διασκεδαστικά το σύμπαν του «Despicable Me», συνδέοντας παράλληλα περασμένες δεκαετίες με το σήμερα. Και ας μην ξεχνάμε, πως μία καλή κωμωδία, είτε αποκτά ψηφιακή μορφή είτε τρισδιάστατη, βρίσκει πάντα τον τρόπο να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της εποχής της. 
 Η πρόταση μου, είναι να την δείτε με την αυθεντική version, και όχι με Σαλταμπάση και Ζουγανέλη.





Directors: Pierre Coffin, Chris Renaud Writers: Cinco Paul , Ken Daurio

 

 

π.





 
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger