Snatch

Στην εβραϊκή συνοικία του Λονδίνου, ένας Ιρλανδός οργανώνει μια ευφυέστατη απάτη με διαμάντια. Στο παιχνίδι εμπλέκονται ένας τσιγγάνος πυγμάχος, κλεπταποδόχοι, Αμερικανοί γκάνγκστερ, οργανωτές παράνομων πυγμαχικών αγώνων και άλλα "λουλούδια" του λονδρέζικου υποκόσμου.
  Ο Turkish είναι ένας παράνομος οργανωτής αγώνων πυγμαχίας μπαίνει σε μπελάδες όταν τον πλησιάζει ο μεγαλο-κακοποιός Brick Top και του ζητά να στήσει έναν αγώνα. Στο μεταξύ μια ληστεία διαμαντιού πάει στραβά άλλα το 84ων καρατίων διαμάντι έχει εξαφανιστεί. Ο εγκέφαλος της ληστείας είναι όμως δυσαρεστημένος, και αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία για να το βρει. Μαζί του θα τον βοηθήσουν ο Dough The Head και ο Bullet Tooth Tony. Φυσικά οι ιστορίες περιπλέκονται μεταξύ τους και οι ανατροπές είναι συνεχείς προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Μπερδευτήκατε; Στην μεγάλη οθόνη τα πράγματα είναι πιο κατανοητά.
 Ο Guy Ritchie επιστρέφει μετά τις Καπνισμένες Κάνες προσπαθώντας να κρατήσει συστατικά της πρώτης του επιτυχίας.
 H αλήθεια είναι ότι δεν θα τα πολυκαταφέρει, καθώς η συνταγή είναι ίδια. Βέβαια Brad pit και statham κάνουν ότι μπορούν. Από την άλλη μεριά βέβαια το ξανάβλεπα κάποια στιγμή αρκετά εύκολα.



Director:Guy RitchieWriter:Guy Ritchie

 

 

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger